Διάρρηξη «μαμούθ» στην Εκάλη: Το σπίτι φρούριο δεν σταμάτησε τους δράστες – Πώς άρπαξαν 150.000 ευρώ

Ούτε το σύστημα συναγερμού ούτε η γκραζόπορτα που είχε τοποθετήσει στην οικία του ο γνωστός επιχειρηματίας, σταμάτησαν τους διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του και αφαίρεσαν 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας

Φωτογραφίες: Σπύρος Μελισσάρης

Ο Παρασκευάς (Parry) Κομνηνός, γεννημένος στις ΗΠΑ και κάτοικος στην οδό Ουρανίας στην Εκάλη, είναι γνωστός επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα στη χώρα μας..

Όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς, στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη συμμορίας κατάφεραν να μπουν στη μονοκατοικία-φρούριο και να αρπάξουν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και κοσμήματα αξίας πάνω από 150.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι διαρρήκτες δεν σταμάτησαν ούτε στο σύστημα συναγερμού ούτε στην γκαραζόπορτα που είχε τοποθετήσει ο επιχειρηματίας, ο οποίος πίστευε ότι είχε θωρακίσει το σπίτι του από τις επιδρομές των κακοποιών.

Οι δράστες ξήλωσαν τον συναγερμό και παραβίασαν την κλειδαριά στην γκαραζόπορτα της εισόδου.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που πήγαν στο σημείο της διάρρηξης και έκαναν αυτοψία, οι δράστες πέρασαν στον ισόγειο χώρο του οικήματος αρχικά και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους για χρήματα και κοσμήματα.

Πράγματι βρήκαν πάνω από 120.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ άρπαξαν και κοσμήματα της οικογένειας που η αξία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Όπως είπαν οι ιδιοκτήτες είχαν λείψει για μόλις μία ώρα και όπως όλα δείχνουν αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι κακοποιοί που έδρασαν ακαριαία και ανενόχλητοι.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ