ΟΜΟΡΦΙΑ : Συμβουλές για σωστό μακιγιάζ


Μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από μερικές συμβουλές μακιγιάζ.  Έτσι ,σας  βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε  τις 3 καλύτερες συμβουλές και κόλπα μακιγιάζ όλων των εποχών, συμπεριλαμβανομένου πολλών διαφορετικών tips. Πάρτε λοιπόν την τσάντα μακιγιάζ σας και τα προιόντα δεν έχετε μάθει ποτέ πώς να χρησιμοποιείτε και ξεκινήστε να βάφεστε.

 Διατηρήστε τα φρύδια σας με πινέλο spoolie

  • Σε πολυάσχολες μέρες που δεν έχετε χρόνο να γεμίσετε τα φρύδια σας, απλά κάνετε το επόμενο καλύτερο πράγμα: χτενίστε γρήγορα τις καμάρες σας με ένα πινέλο. Και ακόμα και όταν δεν έχετε χρόνο για σκόνες, τζελ, και μολύβια, προσπαθείστε να κάνετε να prep τα φρύδια σας με το spoolie. Χρειάζεται 10 δευτερόλεπτα max, και είναι ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι κάθε μία από τις τρίχες του φρυδιού σας είναι στο σωστό σημείο  . Επαγγελματική συμβουλή μακιγιάζ.

 Απολέπιση των χειλιών σας πριν εφαρμόσετε κραγιόν

  • Εντάξει, ξέρετε πότε εφαρμόζετε κραγιόν και δεν γίνεται ομαλό; Δοκιμάστε να προετοιμάσετε τα χείλη σας με ένα απαλό τρίψιμο στα χείλη ,η φυσική απολέπιση θα βοηθήσει στην απομάκρυνση κάθε ξηρού δέρματος που κάθεται πάνω από τα χείλη σας, αφήνοντάς σας μια πιο ομαλή, πιο απαλή καμβά για την παραγωγή του κραγιόν σας . Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε: Οι απολέπιση χειλιών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά την εβδομάδα το πολύ και τίποτα περισσότερο, επειδή θα διακινδυνεύσετε να ερεθίσετε τα χείλια σας.

Μην κοιμάστε με το ρουζ

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα προφανές βήμα στη ρουτίνα μακιγιάζ σας, αλλά το ρουζ είναι το πιο υποτιμημένο προϊόν. Ένα ζευγάρι σκούπισμα κρέμας ή σκόνης ρουζ στα ψηλά σημεία των μάγουλων σας θα δώσει σε ολόκληρη την εμφάνιση σας ένα πιο φωτεινό, πιο ζεστό φινίρισμα με καθαρή ευκολία. Επίσης δίνει στο δέρμα ότι φρέσκο και ανανεωμένο βλέμμα και προσθέτει το τέλειο ποσό του βάθους στο πρόσωπο . Και, όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξετε ένα λαμπερό ροζ ρουζ ή κάτι τέτοιο ,δοκιμάστε να αναζητήσετε κάτι απαλό και λαμπερό.

Ακολουθεί βίντεο με τεχνικές μακιγιάζ

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ