Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Διπλή διάκριση στα Healthcare Business Awards της Κύπρου

Δύο σημαντικές διακρίσεις είχε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Χημείο Γιαννουκά – Άλφα Εύρεσις) στα πρώτα Cyprus Healthcare Business Awards.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών υγείας προς τον ασθενή, τις καινοτόμες πρακτικές e-health, τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας και τις αναπτυξιακές ενέργειες σε όλο το φάσμα της Υγείας.

Ο Όμιλος κέρδισε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη και Καινοτομία», για «Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση, Επενδυτική Δραστηριότητα, ή/και Συμβολή στην απασχόληση» καθώς και το χάλκινο στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών».

«Η βράβευσή μας επισφραγίζει την τριετή επιτυχή παρουσία του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, και ενισχύει τη δέσμευσή μας:

  • Να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την Κυπριακή οικονομία και απασχόληση,
  • Να παραμείνουμε πιστοί στο όραμα της βέλτιστης δυνατής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας
  • Να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους Κύπριους πολίτες

Στη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, εδώ και 40 χρόνια υπηρετούμε την προαγωγή της Υγείας. Από την πρώτη μέρα, είμαστε προσηλωμένοι στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς όλους. Θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να πρωτοπορούμε, να ξεπερνάμε τις προκλήσεις, να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι για εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους», δήλωσε για τη βράβευση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γεώργιος Ευ. Σπανός.

Η δραστηριότητα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο ξεκίνησε στα μέσα του 2017 με την εγκατάσταση του πρώτου εργαστηρίου στη Λεμεσό. Σήμερα ο Όμιλος έχει Παγκύπρια παρουσία, με ένα από τα μεγαλύτερα κλινικά εργαστήρια (το ΧΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ) με 15 συνολικά δειγματοληπτικά κέντρα, ένα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο (το ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ) με πολλαπλά σημεία παρουσίας, ένα πρότυπο πολυδύναμο κέντρο, ενώ έχει αναλάβει και τη λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου.

Η πιο πρόσφατη μεγάλη επένδυση στην Κύπρο είναι το πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στη Λευκωσία, το μοναδικό στην Κύπρο με MRI 3Τ με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), που εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης ενός πολυδιάστατου αναπτυξιακού σχεδίου του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει μεγάλες επενδύσεις για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη χρήση καινοτόμων εργαλείων και με γνώμονα τις προσβάσιμες σε όλους υπηρεσίες.

Πρόσφατα, ο Όμιλος ένωσε τις δυνάμεις του με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με στόχο την σύμπραξη σε ερευνητικά προγράμματα, ενώ έθεσε τις υποδομές και την άριστη τεχνογνωσία του στη διάθεση των φοιτητών, για την αρτιότερη εκπαίδευσή τους.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ συμπληρώνει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στην ιστοσελίδα του, σε LinkedIn, Facebook και Instagram.

#bioiatriki #bioiatriki40years #bioiatriki_gr


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ