26 Απριλίου 2024

Ομορφιά : Συμβουλές για λαμπερή επιδερμίδα


Οι γυναίκες σε ότι ηλικία και να είναι τους αρέσει να περιποιούνται την εμφάνιση τους και ιδιαίτερα το πρόσωπο τους και ακόμα άμα μπορούν να κρύβουν και την πραγματική τους ηλικία. Γι’ αυτόν τον λόγο και εμείς σου βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε απλές και εύκολες συμβουλές για να μπορείς να περιποιήθεις την επιδερμίδα σου.

Ξεβαφτείτε πριν πέσετε για ύπνο

  •  Να μην πηγαίνετε ποτέ στο κρεβάτι με μακιγιάζ, αλλιώς οι πόροι σου θα φράξουν και το πρόσωπό σου θα φαίνεται βρώμικο και πρησμένο όταν ξυπνάς.

Επαληθευμένος:

  • Ο καθαρισμός του μακιγιάζ και της ρύπανσης της ημέρας μπορεί να μειώσει τον ερεθισμό, που μπορεί να γερνάει ή να ερεθίσει το δέρμα σας. Μια μελέτη  πέρυσι διαπίστωσε ότι 25 χρόνια ανεπαρκούς απομάκρυνσης μάσκαρα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό ερεθισμό.
Αφήστε την ευτυχία σας να λάμψει στο πρόσωπο σας
  •  Όσο πιο ευτυχισμένες είστε, τόσο πιο νέες θα φαίνεστε , γι αυτό φροντίστε να κάνετε όλα, όσα σας χαροποιούν

Επαληθεύτηκε:

  • Οι ρυτίδες είναι γνωστό ότι δείχνουν τη συνολική μας διάθεση, και εάν οι ρυτίδες εμφανίζονται λόγω των χαμόγελών μας, τότε ένας μόνιμος δείκτης της ευτυχίας μας είναι όλο το καλύτερο.
  • Τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος δεν πρέπει να είναι φανταχτερά ή ακριβά. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μάσκες και τις δικές σας κρέμες με προιόντα που υπάρχουν στην φύση.

Επαληθευμένος:

  •  Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος που δεν είναι προϋπολογισμένη δεν είναι ρουτίνα για εσάς. Ομοίως, ο καθένας έχει διαφορετική προσέγγιση και ανοχή στα δημοφιλή συστατικά.

Προσέξτε το λάδι Καρύδας

  • Τα στοιχεία γύρω από το λάδι καρύδας για το δέρμα είναι αναμεμειγμένα, καθώς το λάδι καρύδας είναι φαινομενικό -,σημαίνει ότι μπορεί να φράξει τους πόρους και να προκαλέσει ακμή, σπυράκια ή λευκά στίγματα. Όταν αναμιγνύεται με αιθέριο έλαιο λεβάντας , μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φλεγμονής και των πληγών. Πειραματιστείτε με τη ρουτίνα σας, αλλά θυμηθείτε πάντα να διορθώσετε ότι δεν σας ταιριάζει.

Ακολουθεί βίντεο για λαμπερή επιδερμίδα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ