Megan Fox Machine Gun Kelly: Άναψαν φωτιές στα Billboard music awards


Η πολύ αγαπημένη χουλιγουντιανή ηθοποιός Megan Fox, παρευρέθηκε στα μουσικά βραβεία Bilboards στο πλευρό του αγαπημένου της Machine Gun Kelly, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την βράβευση του.

Η εμφάνιση της Megan ,ήταν άκρως εντυπωσιακή και sexy, και κατάφερε τόσο με το ρούχο της, όσο και με της ερωτικές στιγμές που είχε με τον Machine Gun Kelly να απογειώσουν την βραδιά.

Το βραβείο που πήρε ο Machine Gun Kelly

  • Βραβεύτηκε με το βραβείο  για το καλύτερο ροκ άλμπουμ σπίτι και το χάρηκε ιδιαίτερα ,τόσο εκείνος ,όσο και η αγαπημένη του. Επίσης ο ίδιος χάρισε πολύ όμορφα PDA ,στιγμιότυπα με την αγαπημένη του παντού.  Τέλος μία ακόμα έκπληξη ήταν ότι επέλεξε να βάψει μαύρη την γλώσσα του.

Megan και Machine Gun Kelly

  • Το ζευγάρι, είναι μαζί έναν ολόκληρο χρόνο και ο έρωτας τους είναι θυελλώδης , αφού η Megan, δεν δίστασε για να ειναι μαζί του ακόμα και να διαλύσει τον επί 15 χρόνια γάμο της με τον αστέρα του χόλυγουντ Brian Austin Green , ο οποίος έγινε γνωστός από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Heels.

Καυτές στιγμές ζευγαριού

  • Το ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ερωτευμένο και δεν κρύβεται στιγμή, έτσι και κατά την διάρκεια των βραβείων δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν σε όλους για το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Όσα είπε ο Machine στην απονομή

  • όταν ήρθε η ώρα να του απονεμηθεί το βραβείο, ο ίδιος ευχαρίστησε την δίδυμη ψυχή του (Μegan), γιατί όπως είπε εκείνη του έμαθε τι πάει να πει αγάπη .

Η εμφάνιση της Megan

  • Η Megan Fox, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα διότι η τουαλέτα που επέλεξε να φορέσει ήταν άκρως εντυπωσιακή και σέξυ. Πιο συγκεκριμένα δεν άφηνε τίποτα στην φαντασία. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα μαύρο cut out φόρεμα ,το οποίο άφηνε σχεδόν εκτεθειμένο το στήθος και όλο το σώμα της.

Ακολουθεί βίντεο από την βραδιά των Bilboards music awards

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ