Κρήτη: Συγκλονίζει ο 35χρονος με τις 2 θρομβώσεις μετά το εμβόλιο της AstraZeneca – «Ένιωσα κάψιμο»

Εμβόλιο κορονοϊού: Για την περιπέτειά του μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο 35χρονος Κρητικός, Αλέξανδρος Μεταξάκης.

Ο 35χρονος, που δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, υπέστη δύο θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του με AstraΖeneca, ωστόσο κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Πλέον είναι καλά στην υγεία του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η περίπτωση του χαρακτηρίζεται ως σπάνια από τους ειδικούς.

«Είχα εμβολιαστεί με Astrazeneca στις 29 Απριλίου, την Μεγάλη Πέμπτη όπου παρουσίασα τα κλασικά συμπτώματα που παρουσιάζουμε μετά από κάθε εμβολιασμό, τον πυρετό, πονοκέφαλο, μυαλγίες στις οποίες δεν έδωσα και σημασία. Το αγνόησα. Στην συνέχεια μετά από μια βδομάδα είχα πάλι πονοκεφάλους και λίγο πυρετό το οποίο το άφησα. Μετά είχα ημικρανίες που με 2 χάπια μου πέρασαν ώσπου στις 10 Μαΐου ένιωσα ένα κάψιμο στο πόδι και νέκρωσε, παρέλυσε. Τότε πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι υπάρχει θρόμβωση» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος προσθέτει πως δεν είχε κάποιο ιστορικό, ούτε αντιμετώπιζε κάποιο θέμα υγείας ή σχετικό οικογενειακό περιστατικό παλαιότερα.


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ