Ποιότητα ζωής: Πώς να ζεις με ηρεμία [pic, vid]

Το να ζεις πιο ήρεμα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Αυτά είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της ζωής και είναι πάντα εκεί, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Το μυστικό είναι η εφαρμογή αποτελεσματικών στρατηγικών, ώστε αυτές οι δυσκολίες να μην αφαιρέσουν την ηρεμία σας και αν το καταφέρουν, να ξέρετε τους τρόπους για να επιστρέψετε σε ένα σημείο ισορροπίας. Η εσωτερική ειρήνη συχνά δεν επιτυγχάνεται επειδή οι συνέπειες ορισμένων γεγονότων είναι υπερεκτιμημένες ή η πιθανότητα εμφάνισης άλλων. Το ερώτημα είναι: πώς να ζήσετε πιο ήρεμα;

Το πρώτο κλειδί για να ζήσετε πιο ήρεμα είναι να μάθετε να διαχωρίζετε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό από αυτό που δεν είναι. Κατ ‘αρχήν, το θεμελιώδες είναι ότι αναγνωρίζετε τα μικρά πράγματα που σας ενοχλούν και τα τοποθετείτε στη θέση όπου είναι πραγματικά: έξω. Υπάρχει ανοησία που εξαντλεί την ενέργεια και η αντιμετώπισή της δεν αξίζει τον κόπο. Προσδιορίστε στιγμές δυσφορίας. Όσο έχετε εσωτερική ηρεμία, θα υπάρχουν πάντα στιγμές ανησυχίας. Πρέπει να μάθετε να αναγνωρίζετε εκείνες τις στιγμές που αρχίζετε να αισθάνεστε δυσφορία. Κάντε ένα διάλειμμα και δώστε στον εαυτό σας λίγα λεπτά για να χαλαρώσετε και να σταματήσετε την κατάσταση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα και να αντιμετωπίσετε πιο αποτελεσματικά το επόμενο.

 

Γράψτε τι σας βασανίζει. Γράφοντας αυτό που σας ενοχλεί τόσο πολύ είναι μια καταπληκτική τεχνική για να απαλλαγείτε σε μεγάλο βαθμό από όλη αυτή την ταλαιπωρία. Το κλειδί να βάζετε ό, τι βιώνετε γραπτώς, χωρίς όριο.

Ιαπωνική μέθοδος για να χαλαρώνεις μέσα σε 5 λεπτά!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here