Μαλλιά : Δείτε τα πιο μοντέρνα Hair Cuts


 Αν και το χτένισμα των μαλλιών είναι σημαντικό, είναι συχνά δευτερεύον, γιατί ακόμη και τα πιο ακατάστατα χτενίσματα χρειάζονται μια σωστή βάση – μια ποιοτική περικοπή που έχει το σχήμα και την υφή του. Σε αυτήν την περίπτωση, το χτένισμα σας θα είναι ελκυστικό και αρμονικό, ακόμα κι αν είναι το πιο οδυνηρό.

Κατά κάποιον τρόπο, όταν βλέπουμε τα μαλλιά του κεφαλιού, πάντα μαντεύουμε σωστά αν είναι αληθινό χτένισμα ή έλλειψη στυλ, σωστά; Δείτε εδώ τι νέο υπάρχει στον κόσμο του κούρεμα, επιλέξτε τις ιδέες για το νέο σας κομμάτι και αναμένετε την επανεκκίνηση του στυλ σας.

Κουρέματα κοντά

  • Οι κλασικές περικοπές dos έχουν μια σοβαρή ενημέρωση στυλ κατά τις τελευταίες δύο σεζόν. Οι υφές και τα μήκη που έρχονται σε αντίθεση, τα τμήματα με χαμηλότερες τιμές και τα προσαρμοσμένα χρώματα τα καθιστούν μοναδικά και αναδεικνύουν τη θηλυκότητα του χρήστη. Ακολουθούν οι ιδέες των αριστοκρατικών σύγχρονων καλλιεργειών για κάθε τύπο μαλλιών.

Κουρέματα μέχρι τον ώμο

  • Τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι το χρυσό μέσο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κλειδαριές ελεύθερης ροής ή να σκουπίζετε τα μαλλιά σας σε ένα χαριτωμένο updo κάθε φορά που η διάθεση σας χτυπά. Εάν θέλετε να ξεκουραστείτε από τη συντήρηση μακρύτερων κλειδαριών, σκεφτείτε μια μοντέρνα περικοπή ώμου και απολαύστε τα οφέλη που συνοδεύουν. Είμαστε έτοιμοι να προτείνουμε πολλές ποικιλίες bobs, lobs και midi shags.
Μακριά μαλλιά
  • Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη στιγμή για να απελευθερώσετε τη φαντασία σας και να ανακαλύψετε τις δυνατότητες των μακρών κλειδαριών. Μια λεπτή φτερωτή περικοπή θα αφήσει τα σκέλη σας να ρέουν όμορφα πάνω από τους ώμους και δεν θα δώσει πολλά ανεπιθύμητα flyaways σε ένα updo ή πλεξούδα. Οι οπαδοί της πιο περίεργης εμφάνισης μπορεί να ψάχνουν για shags, βαρύτερα στρώματα ή χαμηλότερα στυλ.

Κούρεμα για γυναίκες άνω των 50 ετών

  • Μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία χρειαζόμαστε πραγματικά ένα αξιοπρεπές χτένισμα ,τρέχουσα, χαμηλή συντήρηση και κολακευτική.

Ακολουθεί βίντεο για τα hair cuts

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ