Γλυκά Νερά: Τι αναφέρει η δικηγόρος της «ψυχολόγου» της Κάρολαιν – «Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα»

«Τα ΜΜΕ ασχολούνται με το αν έχει δίπλωμα άσκησης ψυχολόγου. Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα η κυρία Μυλωνοπούλου»

Παράλληλα με τις αστυνομικές έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στο επίκεντρο βρίσκεται και η πτυχή της υπόθεσης που αφορά στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της νεαρής που δολοφονήθηκε

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, προέβη σε παρέμβαση ζητώντας από την Ελένη Μυλωνοπούλου, να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της Σταματία Μάρκου, ανέφερε ότι «αναζητούμε δια τηλεφώνου την κα. Μπουκουβάλα και αρνείται να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία. Αρέσκεται να δίνει απαντήσεις δια τηλεόρασης κι όχι δια της νομικής οδού. Η ίδια ομολογεί ότι ο σύμβουλος ψυχικής υγείας δεν χρειάζεται να έχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», ανέφερε απευθυνόμενη στην πρόεδρο των Ελλήνων Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα.

«Τα ΜΜΕ ασχολούνται με το αν έχει δίπλωμα άσκησης ψυχολόγου. Δεν διεκδικεί κανένα δίπλωμα η κυρία Μυλωνοπούλου. Αν εν τη ρύμη του λόγου της το είπε…», ανέφερε η δικηγόρος της.

Μάλιστα, τον δρόμο που χάραξε ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ακολούθησε και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδο, όπου η ψυχοθεραπεύτρια ήταν μέλος, αφαιρώντας της την τεκτονική ιδιότητα, λόγω σωρεία τεκτονικών παραβάσεων οι οποίες σχετίζονται με τον Ποινικό Κώδικα. «Δεν δέχονται γυναίκες μέλη στην τεκτονική στοά. Το διαψεύδουμε ρητά. Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της το έγγραφο αυτό που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Προσφύγαμε ήδη στην εισαγγελική Αρχή», σημείωσε η κυρία Μάρκου.

«Γίνεται λόγος περί παραβίασης επαγγελματικού απορρήτου. Η εντολέας μου κλήθηκε από το ανθρωποκτονιών λίγες ώρες μετά την στυγερή δολοφονία. Δεν διέρρευσε το γραφείο μου ότι κλήθηκε ως μάρτυρας, ούτε από την ίδια. Πιέστηκε από τα ΜΜΕ και αν βγήκε και εξέθεσε κάποια στοιχεία, ήταν ευάλωτη συναισθηματικά γιατί την ίδια στιγμή οι δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι», υπογράμμισε τέλος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here