Όταν σε θέλει μόνο για σεξ: Αναγνώριση και πρακτική αντιμετώπιση

Μετά από λίγες ημερομηνίες, γίνεται σαφές ότι αυτός ο γοητευτικός δεν ενδιαφέρεται για μια προσωπική και σημαντική σχέση μαζί σας.

Η πραγματική του ατζέντα είναι να κάνει σεξ μαζί σου. Έτσι, αν συχνά έχετε την εμπειρία να πείτε σε ένα φίλο, “Φαινόταν τόσο γοητευτικός και ενδιαφερόταν για μια σχέση αλλά τελικά έδειξε ενδιαφέρον για ένα μόνο πράγμα,” – τότε χάνετε τα προειδοποιητικά σημάδια: το μόνο που είσαι είναι μια ξεπέτα.

Παρατηρεί μόνο πως φαίνεσαι. Αν και είναι υπέροχο όταν κάποιος εκτιμά την εμφάνισή σας και το πόσο εκπληκτική φαίνεστε, θέλετε να αγαπηθείτε και να εκτιμηθείτε για τις εσωτερικές σας ιδιότητες, επίσης.

Τι να κάνετε: Την επόμενη φορά που θα κάνει ένα σχόλιο για την εμφάνισή σας, ζητήστε του να σας πει ποιες εσωτερικές ιδιότητες του αρέσουν σε εσάς. Οι συνομιλίες πάντα γίνονται σεξουαλικές.

Όταν τηλεφωνεί για να σου μιλήσει και ανεξάρτητα από το θέμα, βρίσκει τρόπο να κάνει στη συζήτηση με υπονοούμενα. Του λες για την επιτυχημένη παρουσίαση των πωλήσεων σου και σχολιάζει πως ο πελάτης μάλλον δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω σου επειδή είσαι τόσο όμορφη.

Τι να κάνετε: Πες του ότι αυτό που σε ανάβει είναι όταν τα σχόλιά του δεν φέρνουν το σεξ στη συζήτηση.

Τα μηνύματα και τα email είναι σεξουαλικά και σεξουαλικά. Οι παίκτες, που έχουν μόνο σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς, χρησιμοποιούν τα μηνύματα και τα email ως ευκαιρίες για να μετατρέψουν τη συζήτηση σε σεξουαλική συνομιλία.

Τι να κάνετε: Μην απαντάτε στο περιεχόμενο του μηνύματός του. Τα ραντεβού για πίτσα στο σπίτι σου. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να σας φλερτάρουν και να σας γνωρίσουν – θέλουν να είναι έξω δημοσίως, να κάνουν πράγματα μαζί σας, είτε πρόκειται για ένα άνοιγμα γκαλερί είτε για ένα νέο chic εστιατόριο για ένα ρομαντικό δείπνο. Οι άνδρες που ενδιαφέρονται μόνο για το σεξ δεν θέλουν να επενδύσουν χρόνο ή χρήματα για να αναπτύξουν μια σχέση μαζί σας.

Τι να κάνετε: Μην δέχεσαι πρόσκληση. Αντ’ αυτού, πες του ότι θέλεις να βγείτε για ένα συνηθισμένο δείπνο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here