Γλυκά Νερά: Τι έγραφε το χαρτί που σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη

Η παρουσιάστρια, το βράδυ της Παρασκευής, έπαθε σοκ όταν οι συνεργάτες της, της έδωσαν ένα χαρτί που ανέφερε πληροφορίες για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά

Το πανελλήνιο συνεχίζει να παρακολουθεί με «κομμένη την ανάσα» τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η Αγγελική Νικολούλη, η οποία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πραγματοποίησε έκτακτο «Φως στο Τούνελ», φέρνοντας στην επιφάνεια νέα στοιχεία.

Το επεισόδιο της Παρασκευής φαίνεται ότι έχει προκαλέσει ακόμη περισσότερα ερωτήματα αφού όλα δείχνουν ότι το θέμα με τη δολοφονία της Καρολάιν δεν έχει τελειώσει.

Όλα πλέον δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω και η πολυσυζητημένη μαύρη BMW που φάνηκε στις κάμερες να τρέχει σε δρόμο κοντινό στον τόπο του εγκλήματος, δείχνει ότι έχει άμεση σχέση με την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου και αμέσως μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλλειμα οι τηλεθεατές είδαν την Αγγλική Νικολούλη σε έντρομη σχεδόν κατάσταση να ακούει στο τηλέφωνο μια, όπως φάνηκε, πάρα πολύ σοβαρή μαρτυρία. Από τις ερωτήσεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη ήταν προφανές ότι ο μάρτυρας έδινε πληροφορίες που συνδέουν πολλά κομμάτια του παζλ, όπως αυτό της BMW.

Τι έγραφε το χαρτί που σόκαρε τη Νικολούλη

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, ο συνεργάτης έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη ένα χαρτί που είχε σημειώσει μια μαρτυρία που έλαβε από το τηλέφωνο. Μάλιστα είπε στην παρουσιάστρια πως φαίνεται να σχετίζεται με το τηλεφώνημα που εκείνη δέχτηκε.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν αποκάλυψε τίποτα στην αέρα, η κάμερα όμως είχε άλλα σχέδια.

Για λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε η πίσω σελίδα του σημειώματος με τη μαρτυρία, η οποία όμως ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι οι μαρτυρίες μιλάνε για παρασκήνιο το οποίο θα σοκάρει όταν και αν αποκαλυφθεί ολόκληρη η ιστορία.

Το χαρτί έγραφε: «Εικάζει μήπως τον απείλησε η Καρολάιν για κάτι που ήξερε για τον ίδιο ή για τις δουλειές του;» Αυτό λοιπόν που μένει να αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες από τις Αρχές είναι τι είναι αυτό που θα μπορούσε να ξέρει η Καρολάιν;

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ