Εντυπωσιακή φωτογραφία της Διώρυγας της Κορίνθου από Γάλλο αστροναύτη στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


Ο Γάλλος αστροναύτης Τόμας Πικέ φωτογράφισε την Διώρυγα της Κορίνθου από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Γεμάτος από εντυπωσιακές φωτογραφίες (και) από την Ελλάδα είναι ο λογαριασμός στο Twitter του Γάλλου αστροναύτη Τόμας Πικέ ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Τελευταίο καρέ από την Ελλάδα η εντυπωσιακή φωτογραφία από τον Ισθμό της Κορίνθου.

«Η Διώρυγα κόβει την χερσόνησο σαν σπαθί» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Πικέ.


Αυτή, όμως, δεν είναι η μοναδική «ελληνική» φωτογραφία του Γάλλου αστροναύτη καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει και ένα καρέ από την Αθήνα.

«Η Αθήνα είναι τόσο εντυπωσιακή τη νύχτα όσο και την ημέρα. Την νύχτα τα διαφορετικά χρώματα του φωτισμού είναι αξιοθαύμαστα αλλά κανείς μπορεί να ξεχωρίσει και την Ακρόπολη» έγραψε ο Γάλλος αστροναύτης.


Φωτογραφία της Αθήνας είχε αναρτήσει και ο βετεράνος αστροναύτης Σέιν Κίμπροου της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA), πρώην συνταγματάρχης του Αμερικανικού Στρατού,.

Τη φωτογραφία είχε τραβήξει ο ίδιος το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιουνίου από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου βρίσκεται.

«Η Όμορφη Αθήνα στην Ελλάδα σκεπάζεται από λίγα σύννεφα σήμερα. Μπορώ να διακρίνω τέσσερα αεροδρόμια σε αυτή τη φωτογραφία. Μπορείτε να τα βρείτε; Επίσης εντόπισα το Στάδιο Καραϊσκάκη κοντά στη Μαρίνα της Αθήνας» έγραψε στη λεζάντα ο Αμερικανός αστροναύτης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ