Μαϊάμι: Θρίλερ με τους 99 αγνοούμενους μετά την κατάρρευση κτηρίου – Τα συγκλονιστικά βίντεο


Αγωνία στις ΗΠΑ για την τύχη των 99 αγνοούμενων μετά την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι – Συγκλονιστικά βίντεο από τη στιγμή της τραγωδίας 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των συνολικά 99 αγνοούμενων από την κατάρρευση του πολυώροφου κτηρίου στο Μαϊάμι χθες, Πέμπτη.

Ανάμεσα στους αγνοούμενους βρίσκονται τουλάχιστον 18 πολίτες από τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής όπως ανακοίνωσαν τα προξενεία της Αργεντινής, της Παραγουάης και της Ουρουγουάης.

Στους αγνοούμενους η κουνιάδα του προέδρου της Παραγουάης, η Sophia López Moreira, ο σύζυγός της Luis Pettengill και τα τρία μικρά παιδιά τους.

H κουνιάδα του προέδρου της Παραγουάης με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τουςTwitter

Το κτήριο κατέρρευσε στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα ΗΠΑ) με τα αίτια να παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα αν και ο καθηγητής Shimon Wdowinski υποστηρίζει ότι το 12ωροφο κτήριο που χτίστηκε το 1981 βυθιζόταν από τη δεκαετία του ’90 και ήταν υπό παρακολούθηση.

Για την ώρα ο επίσημος απολογισμός κάνει λόγο για έναν νεκρό ενώ άλλοι 53 άνθρωποι έχουν εντοπιστεί.

Κλειστό κύκλωμα ασφαλείας από γειτονικό κτήριο, κατέγραψε τη σοκαριστική στιγμή, όπου το κτήριο καταρρέει σαν πύργος από… τραπουλόχαρτα!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τη στιγμή της καταρρευσης.

Την ίδια ώρα χρήστης του twitter που δηλώνει ιδιοκτήτης διαμερίσματος δημοσίευσε βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της την ώρα της κατάρρευσης του κτηρίου σημειώνοντας ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα ακούγεται ο ήχος της πτώσης.

Τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες για εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων διεξάγοντας έρευνες σε κάθε σημείο όπως το υπόγειο του κτηρίου με τις εικόνες να συγκλονίζουν.

Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις δήλωσε ότι προετοιμάζεται «για κακά νέα».

«Ελπίζουμε για το καλύτερο, αλλά προετοιμαζόμαστε για άσχημες ειδήσεις, δεδομένης της καταστροφής που βλέπουμε», σχολίασε, σε μια εκδήλωση σε ένα κοινοτικό κολέγιο, κοντά στην Τάμπα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ