Αντόνιο Μπαντέρας: Στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας [pic]


Με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», έφτασε αργά σήμερα το μεσημέρι ο Αντόνιο Μπαντέρας για τα γυρίσματα της καινούριας του ταινίας. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ταινία «The Enforcer». Μάλιστα ο τίτλος της ταινίας άλλαξε πρίν λίγες μέρες, καθώς ο αρχικός ήταν «Barracuda».

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο διάσημος σταρ και οι συνεργάτες που τον συνοδεύουν θα μείνει σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη για τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Αμερικανός παραγωγός Robert Van Norden τα γυρίσματα θα έχουν διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαδίκτυο, ο πασίγνωστος ηθοποιός έφτασε στη χώρα με ένα Gulfstream G200 Galaxy, το οποίο ανήκει στην αυστριακή εταιρεία ενοικίασης αεροσκαφών Avcon Jet, ενώ ταξίδεψε μέσω Γενεύης.

Τα γυρίσματα της ταινίας – πρόκειται για μεγάλη παραγωγή που υπερβαίνει τα 20 εκατομμ. ευρώ – αναμένονται να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες και τα στησίματα των σκηνικών στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Τα σημεία στην Θεσσαλονίκη που έχουν επιλεγεί για την ταινία, όπως είναι και το Δέλτα του Αξιού, θα παρουσιαστούν ως περιοχές της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Όσον αφορά τα γυρίσματα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι καθημερινά, ενώ θα πραγματοποιηθούν σκηνές δράσεις σε δρόμους της Θεσσαλονίκης και νυχτερινά πλάνα της πόλης.

Σημειώνεται πως στην ταινία “The Enforcer” συμμετέχει και η σταρ του κινηματογράφου Κέιτ Μπόσγουορθ, όπως και ο Αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ενώ την παραγωγή στηρίζει ελληνική ομάδα του χώρου.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ