Cupcakes γοβάκια: Έτσι θα τα φτιάξετε (vid)


Τα κορίτσια ολοένα και ζητούν από τις μαμάδες τους χειροποίητα γλυκά για κέρασμα στο σχολείο. Τα γκορφετάκια και τα σοκολατάκια δεν τα θεωρούν εντυπωσιακά με αποτέλεσμα να ζητούν από τους γονείς τους «παπάδες» στο σχολείο.

Και καλά, αν «πιάνει» το χέρι της έρημης της μάνας, τι γίνεται με εκείνες τις μαμάδες που στην κουζίνα μπαίνουν μόνο για να μαγειρέψουν το φαγάκι για την οικογένεια; Τι γίνεται με εκείνες τις γυναίκες που αν και θέλουν να φτιάξουν κάτι σπιτικό και συνάμα εντυπωσιακό για την κόρη τους που γιορτάζει ή που έχει τα γενέθλιά της, πιστεύουν ότι δεν μπορούν;

Εμείς, έχουμε τη λύση για αυτές τις μαμάδες και μάλιστα είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ό,τι φαίνεται. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, με λίγη βουτυρόκρεμα, έναν φιόγκο ζαχαρωτό και λίγη πολύχρωμη ζάχαρη, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα γοβάκια που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Πώς θα τα φτιάξετε:
Ψήστε τα κεκάκια σας και αφήστε τα να κρυώσουν. Αν δεν ξέρετε πώς να τα φτιάξετε, δείτε εδώ τη συνταγή που σας προτείνουμε.

Αγοράστε φαγώσιμο γκλίτερ. Αν πάλι σας φαίνεται ακριβό ή δύσκολο να το παραγγείλετε κανένα πρόβλημα. Βάλτε ζάχαρη σε ένα μπολ και χρωματίστε τη με χρώμα ζαχαροπλαστικής. Βάλτε μερικές σταγόνες χρώματος μέσα στη ζάχαρη, ανακατέψτε καλά και συμπληρώστε χρώμα, ανάλογα με το πόσο έντονο το θέλετε.

Αγοράστε πουράκια, γκοφρέτες, φτιάξτε βουτυρόκρεμα (δείτε εδώ μια εύκολη συνταγή για να μην ψάχνετε) και φτιάξτε από ζαχαρόπαστα ή αγοράστε ζαχαρωτά φιογκάκια.

Το μόνο που μένει είναι απλά να «στήσετε» τα γοβάκια σας. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την εύκολη διαδικασία!

Μη σκεφτείτε ότι είναι «μπελάς», απλά σκεφτείτε τη χαρά που θα κάνει η κόρη σας, μόλις δει τα γλυκάκια που ετοιμάσατε για κέρασμα στο σχολείο ή τη δραστηριότητα που πηγαίνει!



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ