Άλκης Κούρκουλος: Η θεατρική πράξη είναι ανώτερη και δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί

Τη δική του απάντηση σε όσους υποστηρίζουν, ότι οι τελευταίες καταγγελίες και αποκαλύψεις γνωστών ηθοποιών για σεξουαλική παρανόχληση από βασικούς παράγοντες του ελληνικού θεάτρου, θα βλάψουν το θέατρο, θέλησε να δώσει ο ηθοποιός, Άλκης Κούρκουλος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και γιος του Νίκου Κούρκουλου, ο οποίος υπηρέτησε το Εθνικό Θέατρο επί σειρά ετών και μέχρι τον θάνατό του, με μια ανάρτησή του στο Instagram, υποστήριξε πως το θέατρο δεν κινδυνεύει από τις αποκαλύψεις περί παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό τα εξής: «Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα».

Την ίδια στιγμή, ο Άλκης Κούρκουλος εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα μπορεί να γίνουν και καλύτερα, ενώ πήρε θέση και στο ερώτημα «γιατί τώρα;» που ακούγεται συχνά από την ώρα που οι καταγγελίες γνωστών ηθοποιών – για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και βίαιη, αντιεπαγγελματική συμπεριφορά – είδαν το φως της δημοσιότητας. «Τώρα γιατί τώρα μπορούν γιατί τώρα δεν φοβούνται» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο μέσο δικτύωσης.

Παράλληλα, ο Άλκης Κούρκουλος δήλωσε πως η θεατρική πράξη είναι ανώτερη και δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί. Αναφερόμενος στους δράστες των καταγγελιών, ο γνωστός ηθοποιός επεσήμανε τα εξής: «Δεν θα λείψουν σε κανέναν, κανείς μας δεν θα λείψει». Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Κούρκουλου στο Instagram:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here