Αρνητές Εμβόλιο: Τα νοσοκομεία πιέζουν τους εργαζομένους να εμβολιαστούν καθώς εξαπλώνονται οι παραλλαγές COVID-19


Αρνητές Εμβόλιο: Οι εντολές εμβολίου COVID-19 έχουν αντιμετωπίσει αντίσταση, συμπεριλαμβανομένης της νομικής δράσης. Το νοσοκομείο του Τέξας αντιμετωπίζει αγωγή λόγω εντολής εμβολίου. Η νοσοκόμα Jennifer Bridges και ο δικηγόρος Jared Woodfill V συμμετέχουν στο «Fox News Primetime» για να συζητήσουν. Ορισμένα νοσοκομεία αρχίζουν να υποχρεώνουν τους εργαζόμενους να λαμβάνουν εμβόλια COVID-19 ως νέα σημαία εμβολιασμών και παραλλαγές του ιού που εξαπλώνονται σε εθνικό επίπεδο, προκαλώντας ώθηση από τους εργαζομένους.

Πάνω από δώδεκα νοσοκομειακά συστήματα έχουν ανακοινώσει τους τελευταίους μήνες ότι θα απαιτήσουν τους εμβολιασμούς, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων νοσοκομειακών συστημάτων στο Μισούρι και το Μίσιγκαν, πολιτείες όπου λιγότερο από το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού εμβολιάζεται πλήρως. Η SSM Health που εδρεύει στο St. Louis δήλωσε ότι το εργατικό δυναμικό της πρέπει να έχει τουλάχιστον μία δόση έως την 1η Σεπτεμβρίου, με προγενέστερη προθεσμία για την ηγεσία.

Δύο άλλα νοσοκομειακά συστήματα του St. Louis έθεσαν προθεσμίες για τον Σεπτέμβριο και τον Αύγουστο.

Το Henry Ford Health System με έδρα το Ντιτρόιτ έδωσε προθεσμία στους υπαλλήλους μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου να συμμορφωθούν.

Ορισμένα στελέχη του νοσοκομείου λένε ότι οι εντολές σηματοδοτούν την εμπιστοσύνη στα εμβόλια και προστατεύουν το εργατικό τους δυναμικό καθώς νέες παραλλαγές οδηγούν σε νοσηλεία, με εργοδότες σε ορισμένες περιπτώσεις πρόθυμους να απολύσουν όσους δεν συμμορφώνονται.

Ωστόσο, ο τομέας, ο οποίος απασχολεί περισσότερα από 5 εκατομμύρια, κατανέμεται σε εντολές εν μέσω μιας έκρηξης προσλήψεων σε όλες τις βιομηχανίες που προκλήθηκε από την οικονομική ανάκαμψη.

Οι εντολές θα μπορούσαν να αποξενώσουν τους εργαζόμενους, δήλωσε ο Δρ David Priest, στέλεχος της Novant Health, όπου οι αξιωματούχοι συζητούν πότε να ενεργήσουν.

“Ακριβώς επειδή εργάζεστε στην υγειονομική περίθαλψη δεν σημαίνει ότι είστε απαλλαγμένοι από την πολιτιστική και πολιτική επιρροή της κοινότητας στην οποία ζείτε”, είπε.

Η απασχόληση στα νοσοκομεία δεν έχει ακόμη ανακάμψει στο υψηλό της προ πανδημίας τον Φεβρουάριο του 2020.

Ωστόσο, η επείγουσα περίθαλψη και η πρόσληψη άλλων κέντρων εξωτερικών ασθενών – συμπεριλαμβανομένων των τοποθεσιών που ανήκουν σε νοσοκομεία – έχει ξεπεράσει το αποκορύφωμα, σύμφωνα με ανάλυση ομοσπονδιακών δεδομένων από την πολιτική υγείας και τις συμβουλές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Οι εντολές εμβολίων από παρόχους υγειονομικής περίθαλψης αντιμετώπισαν αντίσταση, που οδήγησε σε νομική δράση, ώθηση στις ενώσεις και δημόσια κατακραυγή.

Αυτό συνέβη στο Houston Methodist, όπου περισσότεροι από 100 υπάλληλοι μήνυσαν το νοσοκομειακό σύστημα λόγω της εντολής εμβολιασμού COVID-19. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής συντάχθηκε με τον Χιούστον Μεθοδιστή, ο οποίος τερμάτισε ορισμένους υπαλλήλους που αρνήθηκαν το εμβόλιο. Άλλοι παραιτήθηκαν.

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε ορισμένα νοσοκομεία παρέμειναν χωρίς εμβολιασμό από τις 25 Ιουνίου, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ομοσπονδιακά στοιχεία από τα νοσοκομεία των ΗΠΑ, αναφέροντας εθελοντικά στοιχεία.

Ορισμένοι εργαζόμενοι λένε ότι δεν εμπιστεύονται τις πληροφορίες του κοινού σχετικά με τα εμβόλια. Άλλοι λένε ότι εθελοντικά εμβολιάστηκαν, αλλά αντιτίθενται σε εντολή ενός εργοδότη.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ