Θανατηφόρο τροχαίο Νίκαιας – Δείτε σε βίντεο πως συνέβη


Το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε εχθές το μεσημέρι στην διασταύρωση των δρόμων Κουτσαίτη και Γρηγορίου Λαμπράκη στην περιοχή της Νίκαιας και που ως αποτέλεσμα είχε τον θάνατο ενός 7χρόνου παιδιού και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 12χρονού κοριτσιού

Τα δύο παιδιά ήταν ξαδέρφια και επιστρέφαν μαζί με την μαμά του 7χρόνου κοριτσιού από την θάλασσα που είχανε πάει για μπάνιο.

Το περιστατικό κατέγραψαν κάμερες που βρισκόντουσαν στον δρόμο και τα πλάνα από το φρικιαστικό τροχαίο δόθηκαν στην δημοσιότητα .Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική περιγραφή με τα όσα φάνηκαν από τα πλάνα που πήραν από τις κάμερες.

Τι δείχνουν οι κάμερες

  • Στις κάμερες φαίνεται η θεία να κατεβαίνει από ένα λευκό λεωφορείο, αφού γύριζε από κοντινό προορισμό που είχε πάει για μπάνιο με την 12χρόνη κόρη της και την 7χρονή ανιψιά της.
  • Στην συνέχεια, αφού κατέβηκαν και οι τρείς από το πούλμαν, τις δείχνει να κινούνται ευθεία σε μία προσπάθεια να διασχίσουν την διάβαση για να βρεθούν απέναντι.  Εκείνη την στιγμή όλα τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα.
  • Ακριβώς εκείνη την στιγμή, φαίνεται στην αριστερή λωρίδα ένα κόκκινο φορτηγό και ο ο οδηγός του χωματουργικού είχε στα δεξιά του ένα λευκό κλειστό φορτηγό με αποτέλεσμα να μην έχει απολύτως καμία ορατότητα. Έτσι πλησίασε και σταμάτησε στο φανάρι για να στρίψει αριστερά. Την ίδια στιγμή και εντελώς ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να τρέχει σε μία προσπάθεια της να περάσει απέναντι, κρατώντας σφιχτά από το χέρι και τα δύο κοριτσάκια. Πιο συγκεκριμένα, κρατάει πολύ σφιχτά από το χέρι την μόλις 6 χρονών ανιψιά και από πίσω ακολουθεί η 12χρονή κόρη της.
  • Ενώ βρίσκονταν στην μέση της διαδρομής άναψε πράσινο για να ξεκινήσουν τα αυτοκίνητα και τότε η θεία με τα δύο μικρά παιδιά επιχείρησαν να τρέξουν για να περάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν, όμως δεν τα κατάφεραν επειδή ξεκίνησε το φορτηγό και παρέσυρε τα δύο παιδιά.

Ακολουθεί βίντεο με το περιστατικό

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ