Δύσκολοι καιροί για… «γητευτές»: Ο Χένρι Κάβιλ ψάχνει την ιδανική γυναίκα


Στη νέα του ταινία «The Rosie Project», ο Χένρι Κάβιλ προσπαθεί να βρει την αληθινή αγάπη.

O Χένρι Κάβιλ αφήνει για λίγο τα σπαθιά και τις μάχες με σκοπό να βρει την αληθινή αγάπη. Όλα αυτά βέβαια για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο The Rosie Project.

Σύμφωνα με το Deadline ο σταρ του The Witcher, της επιτυχημένης σειράς του Netflix, συμφώνησε να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα ταινία του Στιβ Φολκ ο οποίος υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Σε αυτή ο Κάβιλ θα υποδυθεί έναν καθηγητή πανεπιστημίου ο οποίος φαίνεται να είναι λίγο άτυχος στην αγάπη. Έτσι αποφασίζει να φτιάξει ένα ερωτηματολόγιο μήπως και αυτό τον βοηθήσει να βρει την ιδανική σύζυγο. Όμως, το μόνο που θα καταφέρει είναι να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα και να συναντήσει μια αντισυμβατική κοπέλα που δεν ταιριάζει με καμία από τις «απαιτήσεις» του. Μήπως τελικά είναι αυτή η ιδανική γυναίκα για εκείνον;

Εύστοχα θα σημειώσει κανείς, πως επιτέλους ο Κάβιλ αρπάζει την ευκαιρία να μας δείξει το εύρος του ταλέντου του και σε κάτι διαφορετικό, καθώς κατά κύριο λόγο μας έχει συνηθίσει σε δουλειές που περιέχουν μπόλικη δράση.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι φαν του ηθοποιού δεν πρέπει να έχουν παράπονο. Ήδη περιμένουν να τον δουν τη δεύτερη σεζόν του The Witcher η οποία θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 17 Δεκεμβρίου. Επιπλέον θα παίξει στο κατασκοπευτικό θρίλερ Argylle μαζί με τον Σάμιουελ Τζάκσον, θα επιστρέψει ως Σέρλοκ Χολμς στο Enola Holmes 2, ενώ θα πρωταγωιστήσει και στο reboot του Highlander, ένας ρόλος που του πάει γάντι.

Το The Rosie Project αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ