Μητσοτάκης: Θα ανοίξει και η πλατφόρμα για εμβολιασμό παιδιών κάτω των 12 ετών κατά του κορονοϊού


Το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμούς των παιδιών κάτω των 12 ετών προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Μεσσην΄’ια

Το άνοιγμα της πλατφόρμας για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού σε παιδιά ηλικίας από 12 ετών και πάνω ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στους εμβολιασμούς των παιδιών κατά την περιοδίεα του στη Μεσσηνία και συνομιλώντας με πολίτες.

Παράλληλα επανέλαβε οτι η κυβέρνηση θα ακούσει τις σχετικές εισηγήσεις των ειδικών ενω ξεκαθάρισε οτι οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να πάρουν την όποια απόφαση και πως δεν πρόκειται ποτέ ο εμβολιασμός για τα παιδιά να ειναι υποχρεωτικός.

Για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 ετών και άνω είχε γράψει από την περασμένη εβδομάδα ο Δημήτρης Κοτταρίδης στο Newsbomb.gr αναφέροντας ότι «σύντομα θα ανοίξει και η σχετική πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών, για τα παιδιά, δηλαδή, του Γυμνασίου και του Λυκείου καθώς η μετάλλαξη Δέλτα η οποία και θα κυριαρχήσει τις επόμενες εβδομάδες, χτυπά και αυτές τις ηλικίες».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ