Απόλαυση σεξ: Καλύτερο μετά τα 60 Δείτε γιατί

Ειδικότερα, όταν είμαστε νεότεροι, έχουμε την τάση να συνδέουμε σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις με το σεξ. κάτι το οποίο είναι αρκετά φυσιολογικό, ειδικά κατά τη διάρκεια των αναπαραγωγικών μας χρόνων, όταν οι ορμόνες παίζουν μεγάλο ρόλο στα φυσικά μας ένστικτα.

Όταν είμαστε από 60 και άνω αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν απαραίτητα σε συνουσία. Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ακόμη και το κράτημα των χεριών μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη. Το ίδιο το σεξ μπορεί επίσης να γίνει πιο παθιασμένο και άνετο ακόμα και όταν η επείγουσα επιθυμία της νεολαίας διαλύεται.

Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν ότι οι απλές πράξεις στοργής μπορούν να έχουν βαθιά σημασία και να είναι πολύ ευχάριστες.

Λόγοι για να κάνεις σέξ μετά τα 60

  • Επιπλέον, υπάρχει μια αίσθηση ελευθερίας στο σεξ μετά από μια ορισμένη ηλικία. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την εγκυμοσύνη, επομένως μπορεί να υπάρχει περισσότερη ευκαιρία να απολαύσετε το να είστε κοντά σε άλλο άτομο.
  • Υπάρχει επίσης μια ιδιαίτερη εγγύτητα που αισθάνονται τα ζευγάρια σε μακροχρόνιες σχέσεις. Απλά γνωρίζοντας ότι ο σύντροφός σας βρίσκεται δίπλα σας στο κρεβάτι μπορεί να είναι μια μεγάλη άνεση. Καθώς μεγαλώνουν, πολλοί εκτιμούνται ακόμη περισσότερο. Συχνά γίνεται πιο εμφανές μετά το θάνατο ενός συντρόφου, με πολλές χήρες και χήρες να σημειώνουν ότι οι νύχτες είναι οι πιο μοναχικές στιγμές.

Κρατήστε το ρομαντικό ζωντανό

  • Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε το ρομαντισμό ζωντανό. Όλα ξεκινούν φροντίζοντας τον εαυτό σας. Εάν δεν είστε σωματικά υγιείς, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να παραμείνετε σεξουαλικά υγιείς.
Φάτε καλά και ασκήστε
  • Εάν τρώτε μια θρεπτική διατροφή, θα έχετε περισσότερη ενέργεια για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Είναι καλό να παραμείνετε δραστήριοι επίσης. Κάντε το καλύτερο δυνατό για να διατηρήσετε τη δύναμη και την ευκινησία σας με οποιαδήποτε μορφή άσκησης ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. Η παρακολούθηση ενός προγράμματος γυμναστικής θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε την ευελιξία και την αυτοεκτίμησή σας. Όλα αυτά θα κάνουν μόνο το σεξ πιο ευχάριστο.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για καλό σεξ μετά τα 60

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here