Βόλος: Ο 34χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 41χρονου όταν έφεραν στην αστυνομία τη μητέρα του


Βόλος: Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα 23/08, ο 34χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία του 41χρονου

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δεύτερα, ο 34χρονος που ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 41χρονου στον Βόλο λέγοντας στους αστυνομικούς ότι αρχικά μαχαίρωσε το θύμα και στη συνέχεια το χτύπησε με ένα τούβλο στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ταχυδρόμος του Βόλου ο 34χρονος αρχικά δεν απαντούσε στις ερωτήσεις των αστυνομικών για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου όταν η σορός του 41χρονου βρέθηκε σε προάστιο του Βόλου, αλλά τελικά φέρεται να «έσπασε» όταν στην αστυνομία οδηγήθηκε η μητέρα του.

Ο 34χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν μετά από τσακωμό που είχε με τον 41χρονο, ο οποίος, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, κάποια στιγμή έβγαλε μαχαίρι από το τσαντάκι του κίνηση την οποία ο ίδιος εξέλαβε ως απειλή με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να τον μαχαιρώσει στο λαιμό πριν να τον χτυπήσει στο κεφάλι και με ένα τούβλο.

Ο 34χρονος φέρεται, επίσης, να υποστήριξε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα με τους ΄δυο να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, το θύμα επισκέφτηκε το σπίτι του δράστη με έναν φίλο του. Εκεί ήταν η μητέρα του δράστη, ο αδερφός του και ένας ακόμη φίλος του, όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και να έρχονται στα χέρια με αιματηρή κατάληξη.

Ωστόσο, μία άλλη εκδοχή δίνει φίλος του θύματος που μετέβη στο σημείο καθώς σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ, το κίνητρο αφορά νεαρή γυναίκα, μητέρα ενός βρέφους, που συζούσε με έναν από τους αδελφούς που κατοικούσαν στον σπίτι που επισκέφθηκε το θύμα. Ο φίλος της οικογένειας που μίλησε με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, υποστήριξε ότι και μια ημέρα πριν το φονικό είχαν επισκεφθεί το σπίτι, το θύμα και ένα δεύτερο άτομο, ζητώντας από την νεαρή γυναίκα να επιστρέψει στην παλιά σχέση και μάλιστα με απειλές και μεγάλη ένταση.

* Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ