ΗΠΑ: Γονείς κατηγορούνται για τη δολοφονία του 10 ημερών παιδιού τους και τα έριξαν στη… γάτα


Φρίκη στις ΗΠΑ με τους γονείς που προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από τη… γάτα για τη δολοφονία του μόλις 10 ημέρων παιδιού τους

Για παιδική κακοποίηση κατηγορούνται γονείς από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ μετά τον θάνατο της μόλις 10 ημερών κόρης τους η οποία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες ο πατέρας της προσπάθησε να αποδώσει στην γάτα της οικογένειας.

Ο Μάθιου και η Ελίζαμπεθ Σεμπόλκα, οι γονείς που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του μόλις 10 ημερών παιδιού τουςΝΥ Post

Ο Μάθιου και η Ελίζαμπεθ Σεμπόλκα συνελήφθησαν στην πόλη Ρίτσμοντ για την κακοποίηση της νεογέννητης Ρέιβεν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν και νέες κατηγορίες κατά του ζευγαριού δεδομένου ότι ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατο του μικρού κοριτσιού σε δολοφονία.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς της ΜΕΘ του νοσοκομείου VCU Medical Center για την διακομιδή ενός βρέφους με σοβαρά τραύματα στις 30 Ιουλίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι είχε μελανιές στο κεφάλι της, κάταγμα στο κρανίο και ενδείξεις στραγγαλισμού.

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τον πατέρα του παιδιού εκείνος τους είπε ότι είχε αφήσει το κορίτσι στο κάθισμα της, ο ίδιος είχε πάει στο υπνοδωμάτιο και όταν επέστρεψε βρήκε τη γάτα της οικογένειας να κάθεται πάνω στον λαιμό του μωρού. Ο πατέρας της μικρής είπε, ακόμα, ότι ειδοποίησε την σύζυγό του και μητέρα του βρέφους η οποία διαπίστωσε ότι είχε εξανθήματα και αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο με λεωφορείο.

Η Ρέιβεν τελικά κατέληξε στις 10 Αυγούστου καθώς δεν κατάφερε να συνέλθει από τα τραύματά της με τον ιατροδικαστή να μιλά για δολοφονία. Οι παππούδες της μικρής στο συγκινητικό μήνυμά τους ζήτησαν αντί για στεφάνια ή δωρεές «να αγκαλιάζετε λίγο περισσότερο τα παιδιά σας, να παίζετε μαζί τους, να τους διαβάζετε μια ακόμα ιστορία και να απολαμβάνετε κάθε χαμόγελό τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ