Οργασμός: Αυξάνει την αυτοπεποίθηση σας και σας βοηθά να κοιμηθείτε καλύτερα [vid]


Οι οργασμοί όχι μόνο μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα, αλλά μπορούν επίσης να ενισχύσουν την ανοσία σας, να προωθήσουν την υγεία των οστών και να καθαρίσουν το δέρμα σας – και αυτά είναι μόνο μερικά από τα οφέλη τους.

Ο εγκέφαλος παράγει και απελευθερώνει ουσίες που ονομάζονται νευροδιαβιβαστές και νευροπεπτίδια κατά τη σεξουαλική διέγερση, την ερωτική επαφή, τον αυνανισμό και φυσικά τον οργασμό. Αυτές οι ουσίες είναι επωφελείς για τη συνολική σωματική και συναισθηματική ευημερία σας. Μπορούν να μειώσουν το άγχος, να βελτιώσουν τον ύπνο, να ενισχύσουν την ανοσία και να αυξήσουν τη διάθεσή σας.

Εδώ θα ασχοληθούμε με 2 τρόπους που οι οργασμοί ενισχύουν την υγεία σας, σωματική και ψυχική

  • Οι οργασμοί μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σας για το σώμα σας

Ο οργασμός μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα με το σώμα σας. Όταν επικεντρωνόμαστε στο πόση ευχαρίστηση μπορεί να μας προσφέρει το σώμα μας, μπορούμε να μάθουμε να συνδέουμε την ύπαρξη στο σώμα μας με την ευχαρίστηση. Όταν νιώθουμε πιο άνετα με το σώμα τους, αυτό είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να απολαύσουμε περισσότερο τη σεξουαλική μας ζωή και πληρέστερα. Μάλιστα, σύμφωνα με μία μελέτη οργασμών στις γυναίκες, όσους περισσότερους οργασμούς είχαν, τόσο καλύτερα ένιωθαν με το σώμα τους. Και όσο καλύτερα ένιωθαν με το σώμα τους, τόσο περισσότερο σεξ ήθελαν να κάνουν.

  • Οι οργασμοί σας βοηθούν να κοιμηθείτε καλύτερα και πιο ξεκούραστα

Ο καλύτερος ύπνος είναι, στην πραγματικότητα, ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του σεξ και του οργασμού για την υγεία. Η σεξουαλική ορμόνη προλακτίνη σας βοηθά να χαλαρώσετε γρηγορότερα μετά το σεξ και η ωκυτοκίνη και η αγγειοπρεσίνη που απελευθερώνει ο οργανισμός σας όταν κάνετε σεξ ή έχετε οργασμούς για αυνανισμών, σας βοηθά να κοιμηθείτε πιο ήσυχα και βαθύτερα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ