Γλυκερία: Ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες για το τηλεοπτικό κοινό

Η ερμηνεύτρια χάρισε στο κοινό του MEGA μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από το ελληνικό πεντάγραμμο. Δίπλα της σε αυτή την βραδιά ο Νίκος Ζιώγαλας, η Demy, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αλέξανδρος Κατσίγιαννης και ο Νίκος Χατζόπουλος.

Ζιώγαλας: Η Γλυκερία είναι η Ντόλι Πάρτον της Ελλάδας

«Της καρδιάς τα πέταλα» από το 1994 ερμήνευσε στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά ο Νίκος Ζιώγαλας σε στίχους και μουσικού Μανώλη Φάμελλου από τον δίσκο «Γυρνά ο καιρός» και το κλασικό «Σταρ του σινεμά» από το 1985 σε στίχους και μουσική δικούς του.

«Την Γλυκερία την γνωρίζω αρκετά χρόνια, από ένα 9/8 μαγαζί στην Αλεξάνδρας που παίζαμε παλιά μαζί. Πολύ γρήγορα από εκεί κάναμε μαζί το ‘Πάρε με απόψε πάρε με’. Είχαμε πάρα πολύ καλή χημεία, σκέφτηκα ότι θα ήταν ιδανική τραγουδίστρια για αυτό το τραγούδι, όταν ετοίμαζα ένα δίσκο με επανεκτελέσεις».

«Η Γλυκερία είναι για την Ελλάδα, όπως είναι η Ντόλι Πάρτον για την Αμερική» ανέφερε ο Νίκος Ζιώγαλας.

Γλυκερία και Ζιώγαλας στο «Πάρε με απόψε» 25 χρόνια μετά

«Πάνε 25 χρόνια από τότε που είχαμε κάνει το τραγούδι και είχαμε περάσει υπέροχα. Έχει γράψει ιστορία αυτό το τραγούδι. Πάμε να του πούμε» τον παρότρυνε η Γλυκερία.

«Πάρε με απόψε» από την προσωπική του δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα, τραγούδι που είπε σε δεύτερη εκτέλεση μαζί με την Γλυκερία το 1996 στον δίσκο «Παλιοί λογαριασμοί». «Πέρασε η μπόρα» από το 1990 για πρώτη φορά με τη φωνή της Γλυκερίας και «Βασιλική».

Δείτε το τρέιλερ:

Κανά: Η Γλυκερία είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές που έχουμε

«Πριν από 15 χρόνια ήταν η πρώτη φορά που βρεθήκαμε με την Γλυκερία. Μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα τότε στη μουσική σκηνή «Σφεντόνα», και πέρυσι το χειμώνα, πριν την καραντίνα είχαμε πάλι βρεθεί, μοιραστήκαμε ένα πρόγραμμα στη μουσική σκηνή «Γραμμές», πήγαινε πάρα πολύ καλά αλλά σταμάτησε λόγω της καραντίνας», διηγείται η Μελίνα Κανά.

«Αυτό που δεν άλλαξε έιναι η κοινή μας αγάπη για τα λαϊκά τραγούδια αλλά και για άλλα πιο σύγχρονα. Έχουμε κοινό γούστο στην επιλογή των τραγουδιών. Αυτό που δεν άλλαξε επίσης είναι η αμεσότητα στη σχέση μας, έχουμε μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης. Σέβεται και εμπιστεύεται η μια την άλλη.

Απολαμβάνω να τραγουδώ μαζί της λαϊκά τραγούδια… Η Γλυκερία είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές που έχουμε.», είπε η Μελίνα Κανά για την Γλυκερία, που συνέχισε να μας ταξιδεύει με παλιές επιτυχίες όπως το «Αχ ας μπορούσα», το «Να’χα 100 καρδιές» αλλά και τα «Γύρνα πάλι γύρνα» και «Μια μελαχρινή».

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here