Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (16/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (16/09)

Η παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου του θύματος της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα στην πρώτη ημέρα της δίκης για την υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα, το σθένος που επέδειξε και η οργή που εξέφρασε για την απουσία της κατηγορούμενης φιλοξενείται σχεδόν σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (16/09).

Στα πρωτοσέλιδα και η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα με άλλες τρεις περιοχές να χρωματίζονται «κόκκινες» στον ειδικό χάρτη ενώ υπάρχει προβληματισμός για τους σταθερά χαμηλούς αριθμούς ημερήσιων εμβολιασμών αλλά και προετοιμασία για τα αναμενόμενα αυξημένα κρούσματα σε παιδιά μετά και το άνοιγμα των σχολείων.

Στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων και το χρονοδιάγραμμα πληρωμής των αναδρομικών στους συνταξιούχους που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας παραθέτοντας και στοιχεία για τον αριθμό των δικαιούχων και τα χρήματα που θα λάβουν το επόμενο διάστημα.

Αναφορές και στις διπλωματικές διεργασίες για την επέκταση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ ενόψει του ταξιδιού του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, στην Ουάσινγκτον για τον λόγο αυτό. «Χτυπήματα» και για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος ο βουλευτής.

Στα πρωτοσέλιδα, τέλος, και η υπόθεση με τη ληστεία μέρα-μεσημέρι στην τράπεζα στη Μητροπόλεως καθώς εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του νο1 υπόπτου βάσει των στοιχείων που έχουν συγκεντρωθεί από τις κάμερες ασφαλείας.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (16/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ