Ζάκυνθος: 45χρονος φυγόποινος… δάγκωσε αστυνομικό για να μην συλληφθεί


Ζάκυνθος: Ο 45χρονος στο παρελθόν είχε πυροβολήσει και τραυματίσει άλλον αστυνομικό

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 45χρονου φυγόποινου από αστυνομικούς στη Ζάκυνθο το πρωί της Τετάρτης καθώς ο άνδρας δεν δίστασε ακόμα και να δαγκώσει άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποφύγει τις χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 45χρονου, ο οποίος είναι παλαιός γνώριμος των αρχών ως σεσημασμένος για διάφορα ποινικά αδικήματα, προκειμένου να τον αναζητήσουν και να τον συλλάβουν.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψης του 45χρονου εκείνος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς. Κατά την ίδια πηγή ο 45χρονος στο παρελθόν είχε επιτεθεί ξανά σε αστυνομικό, τον οποίο είχε πυροβολήσει και τραυματίσει.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος από τη Ζάκυνθο ήταν φυγόποινος για περισσότερο από έναν χρόνο, καθώς είχε καταδικαστεί σε έξι χρόνια φυλάκιση για εμπορία ναρκωτικών και όπλων και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, κινούμενη μεθοδικά, υπό άκρα μυστικότητα και αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία από έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στη σύλληψή του. Σημειώνεται ότι στην κατοχή του βρέθηκαν 9 φιξάκια κοκαΐνης και ένα μαχαίρι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ