Πύργος: Επεισοδιακή μεταφορά 67χρονου που πέθανε από κορονοϊό στο σπίτι του


Στο σπίτι του πέθανε ένας 67χρονος στον Πύργο, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό

Το τραγικό γεγονός αντελήφθη η γυναίκα του μετά από κάποιες ώρες καθώς νόμιζε ότι ο σύζυγός της κοιμόταν. Αμέσως έντρομη ειδοποίησε τους γείτονες, οι οποίοι με την σειρά τους κάλεσαν ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του 67χρονου, δεν παρέλαβε τον τελευταίο αφού δεν διέθετε τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό για περιπτώσεις COVID. Παράλληλα κανένα γραφείο τελετών δεν αναλάμβανε μέχρι τώρα την παραλαβή του, ζητώντας το ανάλογο πιστοποιητικό θανάτου.

Το απόγευμα της Κυριακή και μετά από αρκετές ώρες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πήγε στο σπίτι του 67χρονου και τον παρέλαβε, αφού το πλήρωμα αυτή την φορά είχε τις ειδικές για την περίπτωση προστατευτικές φόρμες.

Στο μεταξύ η σύζυγος του 67χρονου, που επίσης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊο ζητά να ενημερωθεί για τα ακριβή αίτια θανάτου, αφού όπως υποστήριξε σε δηλώσεις της ο άντρας της δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στην γειτονιά του άτυχου άντρα επικρατεί αναστάτωση. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν ο θάνατός του προήλθε λόγω επιπλοκών του κορονοϊού ή οφείλεται σε άλλα αίτια. Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ