Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (28/09)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (28/09)

Η αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας που αναμένεται να ανακοινώσουν σήμερα το πρωί Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν από το Παρίσι και η συμφωνία των δύο χωρών για την αγορά από την Ελλάδα τριών φρεγατών Belh@ra κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Δευτέρα (27/09).

Σε όλα τα πρωτοσέλιδα και ο μεγάλος σεισμός στην Κρήτη με μέγεθος 5,8 Ρίχτερ που χτύπησε το πρωί της Δευτέρας αφήνοντας πίσω του έναν 62χρονο νεκρό, αρκετούς τραυματίες και μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και υποδομές κυρίως στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου όπως κατέγραψε η απεσταλμένη του Newsbomb.gr, Ευδοκία Μύτιλη.

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού κυρίως όσον αφορά την πορεία των εμβολιασμών και τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου για τον κορονοϊό μετά τις ανακοινώσεις που έγιναν χθες, Δευτέρα.

Από τα πρωτοσέλιδα δεν λείπουν και οι αναφορές στις εκλογές στη Γερμανία και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα μετά την εκλογική νίκη των Σοσιαλδημοκρατών και τις ζυμώσεις που έχουν ξεκινήσει προκειμένου η χώρα να αποκτήσει νέα κυβέρνηση το συντομότερο δυνατόν.

Στις πρώτες σελίδες, τέλος, και η κόντρα στη Βουλή για το θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ με την τοποθέτηση Τσίπρα αλλά και ο νέος γύρος πληρωμής των αναδρομικών σε περισσότερους από 130.000 συνταξιούχους.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (28/09)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ