Lamda Development: Έκθεση εναλλακτικής μετακίνησης στο Golden Hall


Την πρώτη έκθεση εναλλακτικής μετακίνησης στην Ελλάδα φιλοξενεί η Lamda Development στους εξωτερικούς χώρους του Golden Hall.

Με την έκθεση αυτή η Lamda προϊδεάζει το κοινό για τηn πράσινη επενδυτική φιλοσοφία της η οποία και θα μετουσιωθεί και στο Ελληνικό, το οποίο και θα αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα έξυπνης πόλης και βιώσιμης ανάπτυξης.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο της έκθεσης, ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα (plug-in) υβριδικά αυτοκίνητα, ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια, φορτιστές και πολλά άλλα φιλοξενούνται ως τις 3 Οκτωβρίου στον ξεχωριστό προαύλιο χώρο του Golden Hall.

Έτσι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τις νέες τεχνολογίες που μπήκαν στη καθημερινότητα μας μέσα από τα προϊόντα που τις ενσαρκώνουν. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα test-drive των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν με έναρξη και τερματισμό στους χώρους στάθμευσης του Golden Hall.

Πρόκειται δηλαδή για ένα μοναδικό event με το βλέμμα στο μέλλον της μετακίνησης, που πραγματοποιείται εκεί, όπου σχεδιάζεται το μέλλον της πράσινης εναλλακτικής ανάπτυξης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ