Πύρρος Δήμας: Αποχαιρέτησε τη μητέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση – «Καλό ταξίδι μάνα»


Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας αποχαιρέτησε τη μητέρα του, Ελευθερία, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή λόγω καρδιακής προσβολής

Πένθος για τον Πύρρο Δήμα και την οικογένειά του, αφού έχασε την πολυαγαπημένη μητέρα του. Η Ελευθερία Δήμα έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (1/10) σε ηλικία 75 ετών.

Η μητέρα του Έλληνα Ολυμπιονίκη άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στη Χιμάρα, στην περιοχή όπου και κηδεύτηκε χθες Σάββατο. Τάφηκε πλάι στον σύζυγό της, Βίκτωρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2017.

Ο Πύρρος Δήμας αποχαιρέτησε την αγαπημένη του μητέρα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε με τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και στην λεζάντα έγραψε: «Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτές τις ημέρες έχασα τη μητέρα μου, Λευτερία. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ