Δίκη για βιτριόλι – Λύτρας: Η πρόθεση της κατηγορούμενης ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα


Δίκη για βιτριόλι: Ο κ. Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, δήλωσε πως, η βούληση της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει το θύμα της – Το συγκεκριμένο καυστικό υγρό φτάνει τους 400 βαθμούς κελσίου

Μιλώντας στο ΑΝΤ1, ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε αρχικά ότι η κατάθεση του 40χρονου μάρτυρα πιστοποίησε όσα ακριβώς ισχυρίζεται μέχρι σήμερα η Ιωάννα, ότι δηλαδή της είχε στείλει ένα αίτημα φιλίας και κάποια μηνύματα στα social media και ότι ποτέ δεν είχαν συναντηθεί.

Σε ότι αφορά την κατηγορούμενη, ο 40χρονος δήλωσε ότι είχαν μια περιστασιακή ελεύθερη σχέση και τίποτα περισσότερο.

Ο κ. Λύτρας εστίασε στην κατάθεση του ιατροδικαστή, ο οποίος διευκρίνισε ότι το καυστικό υγρό το οποίο χρησιμοποίησε η κατηγορούμενη πωλείται σε συσκευασίες του 1 λίτρου. Εκείνη όμως χρησιμοποίησε 2 συσκευασίες παρότι ακόμα και μια μικρή ποσότητα από τη μια συσκευασία μπορεί να αποβεί μοιραία για αυτόν που θα το δεχθεί.

Μάλιστα επειδή το στόμιο της συσκευασίας είναι μικρό, όπως ας πούμε ενός μπουκαλιού νερού, η κατηγορούμενη το μετάγγισε σε δοχείο με μεγαλύτερο στόμιο, ώστε να προκαλέσει όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσε στο θύμα της.

Ο κ. Λύτρας τόνισε επίσης, ότι όλοι οι ειδικοί που έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα, είναι ξεκάθαροι ότι η βούληση της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει το θύμα της, αφού για παράδειγμα οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε αυτόν που δέχεται αυτό το καυστικό υγρό φτάνει τους 400 βαθμούς κελσίου και ο λόγος που η Ιωάννα επέζησε είναι γιατί είχε τη ψυχραιμία να πάει στο φαρμακείο και να πλυθεί.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ