Δίκη για βιτριόλι: Στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη


Δίκη για βιτριόλι: Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (7/10) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Λίγο πριν τις 9, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, όπου σήμερα θα συνεχιστεί η δίκη για την εις βάρος της επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Δείτε βίντεο κατά την άφιξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο δικαστήριο:

Με την εξέταση των υπολειπόμενων μαρτύρων και την ανάγνωση εγγράφων αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χωρίς να αποκλείεται και η έναρξη της απολογίας της 36χρονης Έφης Κακαράντζουλα, αν η διαδικασία «τρέξει» γρήγορα.

Την ίδια στιγμή, αναμένεται η εισαγγελική πρόταση αλλά και η απάντηση του δικαστηρίου επί του αιτήματος των συνηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου σχετικά με την κλήση δύο προσώπων, που φέρεται να είχαν έντονη επικοινωνία με την κατηγορουμένη πριν και μετά την επίθεση της 20ης Μαΐου 2020. Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα που συνδέονταν φιλικά με την κατηγορουμένη, με τον 36χρονο άνδρα να φέρεται να είχε δεχτεί 14 κλήσεις από εκείνη μετά την επίθεση και αρκετά μηνύματα πριν από αυτή.

Πάντως, για το συγκεκριμένο πρόσωπο, υπάρχουν πληροφορίες, για μηνύματα που αντάλλασσε μαζί του η κατηγορούμενη από τον Απρίλιο του 2019. Μάλιστα, από αυτά τα μηνύματα προκύπτει πως η 36χρονη του ζητούσε να παρακολουθήσει το σπίτι της Ιωάννας, ενώ φέρεται να τον ρωτούσε σχετικά με την προμήθεια κάποιου προϊόντος που η ίδια δεν μπορούσε να πάρει. «Έλα ρε… Έφη εδώ! Θέλω να βρεθούμε νωρίτερα καθότι θέλω να μου βρεις κάτι που δεν μπορώ να πάω εγώ να το πάρω», φέρεται να έγραφε σε μήνυμά της προς εκείνον η κατηγορουμένη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ