Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Παρασκευή (08/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Παρασκευή (08/10)

Το πακέτο μέτρων στήριξης των νοικοκυριών μετά τις αυξήσεις-φωτιά σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο θέρμανσης που θα ανακοινώσουν στις 10 το πρωί Χρήστος Σταϊκούρας και Κώστας Σκρέκας και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει φτάσει τα 500 εκατ. ευρώ φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Παρασκευή (08/10)

Στα πρωτοσέλιδα και όσα ακούστηκαν στη Βουλή για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας και τις φρεγάτες Belh@rra κατά την ανταλλαγή «πυρών» ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τα όσα συγκλονιστικά κατέθεσε στη δίκη για το βιτριόλι ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα Παλιοσπύρου καθώς ολοκληρώθηκαν πλέον οι καταθέσεις των μαρτύρων και αναμένεται πλέον η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα στις 14 Οκτωβρίου.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την πρόταση του Εισαγγελέα για παραπομπή σε δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς γυναικών.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την έναρξη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και στους άνω των 50 καθώς από αύριο, Σάββατο, χαλαρώνουν τα περιοριστικά μέτρα για εμβολιασμένους σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Παρασκευή (08/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ