Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (13/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (13/10)

Η περιπέτεια με την υγεία της Φώφης Γεννηματά που την υποχρέωσε να ανακοινώσει την αποχώρησή της από τις διαδικασίες εκλογής προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής με το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (13/10).

Στα πρωτοσέλιδα και ο σεισμός των 6,3 Ρίχτερ στην Κρήτη που χτύπησε ανατολικά της Σητείας προκαλώντας νέα ανησυχία στους κατοίκους καθώς σημειώθηκε 14 ημέρες μετά τον σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι με τους σεισμολόγους να παρακολουθούν το φαινόμενο και τη μετασεισμική ακολουθία.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για το πόρισμα-καταπέλτη του εισαγγελέα για τη φωτιά στο Μάτι με το οποίο ζητά την παραπομπή σε δίκη συνολικά 27 ατόμων για σειρά πλημμεληματικού χαρακτήρα πράξεων, όπως η ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και η σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή από υπόχρεο δια παραλείψεως.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό που έχει φέρει η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν περιστατικά χειραγώγησης ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων με κρατικό χρήμα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τη συνεχιζόμενη προκλητική στάση της Τουρκίας με τη δημοσιοποίηση χαρτών των κινήσεων του Oruc Reis καθώς η Ελλάδα δια του Νίκου Δένδια αναμένεται την Πέμπτη να υπογράψει την πενταετή επέκταση της αμυντικής της συμφωνίας με τις ΗΠΑ.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τη φρίκη που έζησαν τρία ανήλικα παιδιά σε ηλικία μικρότερη των 10 ετών από τα χέρια του ίδιου τους του θείου που τα κακοποίησε σεξουαλικά βιντεοσκοπώντας την αρρωστημένη του δράση.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Τετάρτη (13/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ