Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Πέμπτη (14/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη (14/10)

Η περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννημάτα και οι διεργασίες στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής για την εκλογή νέου προέδρου καθώς η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει την προσεχή Παρασκευή φιλοξενείται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Πέμπτη (14/10).

Στα πρωτοσέλιδα και ο συναγερμός για τις απάτες με τη μέθοδο του phising με τις οποίες επιτήδειοι «έβαλαν χέρι» σε δεκάδες εκατομμύρια καταθέσεων ανυποψίαστων πολιτών με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να συντονίζεται με την Τράπεζα της Ελλάδος για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για τις αλλαγές στον τρόπο και τα όρια ηλικίας έκδοσης διπλώματος βάσει του νομοσχεδίου που παρουσίασε χθες, Τετάρτη, ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, αλλά και οι τελευταίες πληροφορίες για τα οχήματα που θα κινούνται στον Δακτύλιο από τις 25 Οκτωβρίου.

Στις πρώτες σελίδες και η εκδήλωση στο ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» όπου έδωσαν το παρών Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς καθώς και τα μηνύματα που έστειλαν ο πρωθυπουργός και οι πρώην πρωθυπουργοί.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για την επίθεση με τους πέντε νεκρούς στη Νορβηγία, τη φονικότερη τέτοια επίθεση μετά το μακελειό με δράστη τον Άντερς Μπρέιβικ το 2011.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Πέμπτη (14/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ