The Voice of Greece 17/10: Οι blind auditions συνεχίζονται και απόψε


Πρόκειται για τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό στην Ελλάδα. The Voice of Greece λοιπόν επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και με τους αγαπημένους coaches. Ο νεοφερμένος Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται να συναντήσει τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Κάθε εκπομπή είναι άκρως διασκεδαστική και κρύβει εκπλήξεις. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σκοπός τους να διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας. Ποιος θα τακαταφέρει και ποιος θα αναδειχθεί The Voice of Greece;

The Voice of Greece 17/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο

Ακόμη μια συναρπαστική βραδιά μας περιμένει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ήδη οι 4 coaches έχουν στην κατοχή τους αξιόλογους τραγουδιστές, ένα βήμα πριν από τα battles. Όμως υπάρχουν ακόμη αρκετά ταλέντα που διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση. Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν τις καρέκλες να… γυρίσουν; Μέσα από το #TheVoiceGR και τα social media, το τηλεοπτικό κοινό εκφράζει την προτίμησή του σε όσους πιστεύουν ότι αξίζουν να περάσουν από τις οντισιόν.

Όμως ταυτόχρονα με το αποψινό επεισόδιο, κυριαρχούν φήμες ότι ο μουσικός διαγωνισμός φέτος θα τελειώσει νωρίτερα από όσο υπολόγιζαν στον ΣΚΑΪ. Υπάρχει λοιπόν η φήμη ότι το φετινό Survivor πρόκειται να ξεκινήσει νωρίτερα. Ο λόγος γι’ αυτό σαφώς είναι πως το κανάλι θέλει να προμοτάρει το reality επιβίωσης, καθώς τα νούμερα του βγαίνουν. Συνεπώς, θα πρέπει ο Γιώργος Λιανός να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομήνικο πιο νωρίς. Αντί λοιπόν για τις 12 Φεβρουαρίου, που ήταν η ημερομηνία που τελείωσε το σόου πέρσι, αναμένεται να ολοκληρωθεί το φετινό The Voice of Greece στις 19 Δεκεμβρίου 2021.

Δεν είναι τίποτε σίγουρο, φυσικά. Ωστόσο, συζητιέται έντονα και όπου υπάρχει καπνός, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει και φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε ακόμη μήνες ολόκληρους με μουσικές απολαύσεις από τα ταλέντα του The Voice!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ