Must-haves για τις κρύες νύχτες


Βασικά κομμάτια για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Ζεστές πιτζάμες, νυχτικά σετ με ρόμπες, κορμάκια που να κρατούν ζεστή την πλάτη, μέσα στα οποία μπορούμε να απολαμβάνουμε τον κρύο καιρό χουχουλιάζοντας

Οι θερμοκρασίες πέφτουν και όλοι πια αναζητούμε τη θαλπωρή του σπιτικού μας περισσότερο. Οι στυλιστικές μας επιλογές τον χειμώνα βασίζονται στην άνεση και την αίσθηση της ζεστασιάς, ιδιαίτερα όταν βρισκόμαστε στο σπίτι και θέλουμε να χαλαρώσουμε μετά από μια απαιτητική ημέρα. Ποια είναι όμως τα απαραίτητα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε τον χειμώνα στο έπακρο;

Γυναικείες πιτζάμες

Σίγουρα αγαπάτε τις γυναικείες πιτζάμες, που συντροφεύουν τα πιο γλυκά σας όνειρα και σας κάνουν να νιώθετε “σαν στο σπίτι σας”. Στην καθημερινότητά μας, η απλότητα και η απαράμιλλη άνεση ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό και οι βαμβακερές πιτζάμες είναι πάντοτε ανάμεσα στις δημοφιλέστερες επιλογές για μια γυναίκα. Ωστόσο, είναι ορισμένες φορές που το ζητούμενο είναι να αισθανθείτε sexy. Τότε οι σατέν γυναικείες πιτζάμες σαφώς και κερδίζουν έδαφος. Μεταξωτές, με δαντέλα και μοτίβα που αγκαλιάζουν το κορμί και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε!

Νυχτικά – Κομπινεζόν

Για την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και άνεσης τη νύχτα, τα νυχτικά αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Κοντά ή μακριά, βαμβακερά ή σατέν, με τιραντάκια ή χωρίς, τα νυχτικά πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Φροντίστε να έχετε στη διάθεσή σας νυχτικά που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση. Είτε θέλετε να σαγηνεύσετε τον σύντροφό σας ή να περάσετε μια χουχουλιάρικη νύχτα κάτω από τα σκεπάσματα, υπάρχει το ιδανικό νυχτικό για εσάς και σας περιμένει. Και για νύχτες γεμάτες αισθησιασμό και sexy διάθεση, τα κομπινεζόν είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με δαντέλες και see through υφάσματα, με ιδιαίτερα χρώματα του πάθους και με ξεχωριστές λεπτομέρειες, κάνουν τη διαφορά. 

Κορμάκια

Τον χειμώνα είναι συχνό φαινόμενο να αισθάνεστε κρύο, ακόμα και αν φοράτε ζεστά ρούχα. Η πλάτη σας είναι εκτεθειμένη, ενώ μπορεί ούτε εσείς οι ίδιοι να μην το συνειδητοποιείτε. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να έχετε τα κατάλληλα ρούχα που θα σας κρατήσουν ασφαλή και μακριά από τέτοια αισθήματα κρύου. Τα κορμάκια είναι ιδιαίτερα πρακτικά, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν και άλλους σκοπούς. Για παράδειγμα, υπάρχουν γυναικεία κορμάκια που σμιλεύουν το κορμί σας και αναδεικνύουν τις καμπύλες σας. Άλλα κορμάκια είναι για καθημερινή χρήση, ενώ τέλος υπάρχουν σαγηνευτικά κορμάκια με δαντέλα, βελούδο, ενίσχυση με μπανέλες και αισθησιακά μοτίβα. 

Ρόμπες

Βγαίνοντας από το μπάνιο τον χειμώνα, δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να τουρτουρίζετε από το κρύο. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να έχετε ένα μαλακό μπουρνούζι που θα μπορείτε να φορέσετε και να νιώσετε τη ζεστασιά αμέσως μετά από το ντους σας. Εκτός όμως από τα μπουρνούζια, υπάρχουν επίσης αισθησιακές γυναικείες ρόμπες που μπορείτε να φορέσετε και να εντυπωσιάσετε με τη θηλυκότητα και το ξεχωριστό σας στυλ. Σατέν, βαμβακερές ή από μικροβελούδο, οι ρόμπες αυτές ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή σας και σας κρατούν ζεστή, αλλά και γεμάτη αισθησιασμό. Πειραματιστείτε με τις υφές, τα μοτίβα και τα υφάσματα για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Ο χειμώνας είναι μια υπέροχη εποχή. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, οι χιονισμένες ημέρες και οι βροχερές αποδράσεις στη φύση, όλα αυτά συνθέτουν μια μοναδική ευκαιρία για χουχουλιάρικες στιγμές και απίστευτα συναισθήματα. Απολαύστε τα, πάντοτε με τα απαραίτητα ρούχα που σας συνοδεύουν ακόμη και τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ