Αιγάλεω: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο νεαρός για τη δολοφονία της μητέρας του

Αιγάλεω: Το πρωί της Παρασκευής ο νεαρός παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο νεαρός γιος της 55χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη άγρια στο Αιγάλεω, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές.

Μέχρι στιγμής δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες ωστόσο παραμένει ο βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συλλέξει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, η άτυχη γυναίκα είχε συχνούς καυγάδες με τον 20χρονο γιο της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός φέρεται να απειλούσε τη μητέρα του με τη φράση: «Θα σε σκοτώσω». Μάλιστα, φαίνεται ότι οι φωνές από τους καυγάδες είχαν γίνει αντιληπτοί στη γειτονιά της οδού Βεροίας στο Αιγάλεω. Το τελευταίο διάστημα, όπως προκύπτει από την έρευνα, οι καυγάδες είχαν ενταθεί. Ο 20χρονος εκδήλωνε επιθετική συμπεριφορά, γεγονός που ενδεχομένως οφείλεται και στη χρήση ουσιών.

Ο τελευταίος καυγάς έγινε την Τετάρτη (20/10), την ώρα που ο νεαρός βρισκόταν στο σπίτι με τη μητέρα του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, την ώρα της δολοφονίας δεν υπήρχε άλλο άτομο στο χώρο. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο 20χρονος έμενε στο παρελθόν -επί σειρά ετών- σε δομή ανηλίκων στη Νέα Ιωνία. Στο παρελθόν δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές. Ο νεαρός φαίνεται ότι κατηγορούσε τη μητέρα του για διάφορα προσωπικά του ζητήματα, όπως και για οικονομικά θέματα.

Η 55χρονη μητέρα πέντε παιδιών δεν εργαζόταν λόγω αναπηρίας, καθώς είχε χάσει κάποια από τα δάχτυλα του χεριού της. Σύμφωνα με πληροφορίες, λάμβανε σύνταξη ύψους 1.000 ευρώ και με τα χρήματα αυτά προσπαθούσε να καλύψει τις ανάγκες της ίδιας και των παιδιών της. Ένα από τα παιδιά της κάλεσε σε βοήθεια μετά τη δολοφονία της. Ωστόσο, αυτός που τηλεφώνησε πρώτος στην Αστυνομία ήταν ο 20χρονος γιος της.

Ένας από τους γείτονες, ανέφερε πως είδε ένα από τα αδέρφια, να βγαίνει από το σπίτι και να φωνάζει: «Η μάνα μου, η μάνα μου. Σκότωσε τη μάνα μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here