Φρύδια σχήμα: Πώς να πετύχετε το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας εύκολα και γρήγορα

Το να βγάλετε τα φρύδια σας ακούγεται σαν μια υπέροχη ιδέα. Τι γίνεται όμως όταν πάτε πιο κοντά στον καθρέφτη και συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει ένα σοβαρό λάθος; Αυτό είναι ένα ρίσκο ομορφιάς που πρέπει να εκμηδενίσετε. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να βγάζετε τα φρύδια σας στο σπίτι, διαβάζοντας παρακάτω για να δείτε μερικές από τις πιο χρήσιμες συμβουλές γι’ αυτό το θέμα. Είτε βρίσκεστε σε lockdown είτε παλεύετε να κλείσετε ραντεβού για τα φρύδια, πρέπει να μάθετε ορισμένα βασικά πράγματα για την τεχνική βγαλσίματος των φρυδιών.

Μαθαίνοντας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μια καταστροφή υπερβολικού βγαλσίματος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποδεχτείτε ότι το να κάνετε μόνοι σας τα φρύδια σας πιθανότατα δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως αν τα κάνετε σε έναν επαγγελματία του είδους. Η κατανόηση του σχήματος των φρυδιών που θα ακολουθήσετε πριν ξεκινήσετε να τα βγάζετε με το τσιμπιδάκι είναι καλή ιδέα. Το ιδανικό σχήμα φρυδιών για τον καθένα είναι αυτό που του αρέσει περισσότερο.

Σχήμα φρυδιών ανάλογα με το σχήμα του προσώπου

  • Για οβάλ πρόσωπο

Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο, το μέτωπό σας είναι ελαφρώς πιο φαρδύ από το πηγούνι σας και έχετε ψηλά ζυγωματικά. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το τέλειο πρόσωπο για όλα τα σχήματα φρυδιών.

  • Πρόσωπο με σχήμα διαμαντιού.

Τα πρόσωπα σε σχήμα διαμαντιού έχουν στενό πηγούνι και μέτωπο και πιο φαρδιά μάγουλα. Διαμορφώστε τα με τέτοιο τρόπο που θα σας βοηθήσει να φαίνεται πιο πλατύ το μέτωπο για να μαλακώσει το πρόσωπό σας.

  • Για στρογγυλό πρόσωπο.

Σε ένα στρογγυλό πρόσωπο, το πλάτος και το μήκος του προσώπου είναι περίπου το ίδιο. Τα δυνατά, γωνιακά φρύδια με καθορισμένο τόξο μπορούν να προσθέσουν κάποιο μήκος αλλά και κύρος στο πρόσωπο.

  • Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς είναι μεγάλα και όλο το μέτωπο με ένα κοφτερό πηγούνι, γι’ αυτό εστιάστε στην αντίθεση των γωνιών του προσώπου σας με απαλά, στρογγυλεμένα φρύδια.

  • Τετράγωνο πρόσωπο.

Εάν το μέτωπο, η γραμμή του σαγονιού και τα ζυγωματικά σας έχουν το ίδιο πλάτος, τότε έχετε ένα πρόσωπο τετράγωνου σχήματος. Η απάντηση είναι τα τολμηρά, πιο πυκνά φρύδια. Τα πιο παχιά φρύδια θα ισορροπήσουν τη γραμμή του σαγονιού σας, ενώ ένα ελαφρύ τόξο θα απαλύνει τις γωνίες του προσώπου σας ευρύτερα και θα προσθέσει βάθος.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται δύσκολα, θα σας φανεί χρήσιμο ένα εργαλείο διαμόρφωσης φρυδιών. Αυτό το εργαλείο είναι βασικά στένσιλ που σας βοηθά να δείτε πώς μοιάζουν τα διαφορετικά σχήματα φρυδιών.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here