Τροχαίο στη Λαμία: Βίντεο ντοκούμενο με αυτοκίνητο που «καρφώνεται» σε μάντρα


Λαμία: Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μάντρα χωρίς να κόψει καθόλου ταχύτητα.

Λίγο μετά τις 6 το πρωί σημειώθηκε ένα συγκλονιστικό τροχαίο στο ύψος της Άνοιξης, στη Λαμία, απέναντι από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Όπως φαίνεται από βίντεο ντοκουμέντο που δίνει στη δημοσιότητα το lamianow.gr, το μαύρο Fiat Punto έφυγε «αφρενάριστο» από την μεγάλη κατηφόρα της Κάλβου, διέσχισε κάθετα την Υψηλάντη και πέρασε πάνω στην απέναντι μάντρα χωρίς να κόψει καθόλου.

Παράλληλα, όπως φαίνεται στο βίντεο, 4 δευτερόλεπτα νωρίτερα μπροστά από το σημείο που «καρφώθηκε» το μαύρο Punto το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα οδηγός, πέρασε ένα μηχανάκι, παράνομα, από την αντίθετη πλευρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα που οδηγούσε δεν τραυματίστηκε και όπως τόνισε την ώρα του συμβάντος «δεν έπιασαν τα φρένα». Στο σημείο όπου σημειώθηκε ένα ακόμη -παρόμοιο- τροχαίο συμβάν, το 4ο, όπως τονίζει στο lamianow.gr η ιδιοκτήρια του σπιτιού, επικράτησε πανικός, με την ίδια να ζητάει να γίνει κάτι, πριν συμβεί κάτι χειρότερο.

«Ακούστηκε δυνατός θόρυβος. Εκείνη την ώρα περνούσε και το απορριμματοφόρο του δήμου. Μαζεύτηκε κόσμος, υπήρξε αναστάτωση. Κάτι πρέπει να γίνει διότι, υπάρχουν και δύο ανήλικα στο σπίτι που κάθε τρεις και λίγο μας τινάζουν στον αέρα» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε «Πεταχτήκαμε μέσα στον ύπνο μας, νομίζοντας ότι είναι σεισμός. Τραντάχτηκε το σπίτι από την πρόσκρουση. Και εμείς και τα ανήλικα παιδιά μας τρομοκρατήθηκαν αφού είναι η 2η φορά που ζουν την ίδια εμπειρία. Φοβόμαστε πια να κοιμηθούμε και στο ίδιο μας το σπίτι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ