Προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδας: Πότε λήγει η προθεσμία αιτήσεων


Προσλήψεις- Όλες οι ειδήσεις: Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, πενήντα εννέα θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού».

Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 μέχρι και την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021.

Προσόντα

  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (AEI) της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμος μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικού ΑΕΙ, στα αντικείμενα της επιστημονικής εξειδίκευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα. Ο ανωτέρω τίτλος θα πρέπει να έχει αποκτηθεί μετά την κτήση τίτλου σπουδών ΑΕΙ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
  • Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (AEI) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης της ημεδαπής, ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ισότιμο και αντίστοιχο ελληνικού ΑΕΙ Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
  • Ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου στο αντικείμενο της ειδικότητας, με ελάχιστη διάρκεια όπως αναγράφεται παραπάνω κατά περίπτωση.
  • Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, προσηκόντως αποδεικνυόμενη, ιδίως για την αγγλική γλώσσα από την κατοχή σχετικής πιστοποίησης επιπέδου C2 ή πτυχίου από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.
  • Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Τα ανωτέρω πρέπει να συντρέχουν το αργότερο κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής. Κατ’ εξαίρεση υποψήφιοι που κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν διαθέτουν την πράξη αναγνώρισης των τίτλων σπουδών εξωτερικού από τον ΔΟΑΤΑΠ, θα πρέπει να κατέχουν την ως άνω αναγνώριση έως τις 14 Φεβρουαρίου 2022.
  • Οι άνδρες υποψήφιοι κατά το χρόνο πρόσληψης πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Αιτήσεις

Οι υποψήφιοι:

  • οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα),
  • μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο κωδικούς θέσης από την σχετική προκήρυξη,
  • έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων και την ορθή συμπλήρωση της αίτησης, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

Όσοι επιλεγούν θα απασχοληθούν δοκιμαστικά για χρονική περίοδο δύο ετών μετά τη λήξη της οποίας, και εφόσον η υπηρεσία τους κριθεί ευδόκιμη, θα ενταχθούν με σύμβαση αορίστου χρόνου ως εξής:

  • οι κάτοχοι ενός (1) μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο βαθμό του Υπολογιστή Α’ με προσμέτρηση ενός (1) πλασματικού έτους και μηνιαίες αποδοχές που αντιστοιχούν στο 10ο κλιμάκιο του Ενιαίου Μισθολογίου του Κύριου Προσωπικού,
  • οι κάτοχοι δύο (2) μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στο βαθμό του Υπολογιστή Α’ με προσμέτρηση δύο (2) πλασματικών ετών και μηνιαίες αποδοχές που αντιστοιχούν στο 11ο κλιμάκιο του Ενιαίου Μισθολογίου του Κύριου Προσωπικού,
  • οι κάτοχοι διδακτορικού τίτλου σπουδών στο βαθμό του Υπολογιστή Α΄ με προσμέτρηση τριών (3) πλασματικών ετών και μηνιαίες αποδοχές που αντιστοιχούν στο 12ο κλιμάκιο του Ενιαίου Μισθολογίου του Κύριου Προσωπικού.
  • Στους κατά τα ανωτέρω εντασσόμενους δεν θα έχουν εφαρμογή οι σχετικές διατάξεις των Κανονισμών της Τράπεζας για προσμέτρηση πλασματικού χρόνου υπηρεσίας λόγω πτυχίων, δεδομένου ότι θα έχουν τύχει προσμέτρησης πλασματικού χρόνου λόγω των τίτλων σπουδών τους κατά την ένταξή τους.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 10:00 – 14:00).

Συμμετοχή στην προκήρυξη με πιστοποίηση Αγγλικών

Στην προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος ζητείται ως απαραίτητο προσόν ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, προσηκόντως αποδεικνυόμενη, από την κατοχή σχετικής πιστοποίησης επιπέδου C2 ή πτυχίου από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.

Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης στερεί από τους υποψηφίους την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην νέα προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος. Πλέον όμως είναι γεγονός ότι όποιος δεν κατέχει ήδη πιστοποίηση γνώσης Αγγλικών μπορεί να την αποκτήσει εύκολα, εξ αποστάσεως και το κυριότερο σε λιγότερο από 10 ημέρες!

Παλαιότερα η απόκτηση πιστοποίησης Αγγλικών ήταν μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτούσε από τους υποψηφίους να αφιερώσουν πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ να την δώσει εξ αποστάσεως όποτε θέλει αυτός.

Η πιστοποίηση Αγγλικών παρέχεται έπειτα από τηλεξέταση ΜΟΝΟ σε Reading & Listening ( Όχι προφορικά και έκθεση), με 56 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα με ηλεκτρονικό τεστ μέσω του υπολογιστή σας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ