Κορονοϊός: Η εντυπωσιακή φωτογραφία του Ζούκερμπεργκ με ακτινογραφία θώρακος ασθενούς με covid


Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία από ακτινογραφία ασθενούς με κορονοϊό

Σε μια ανάρτηση με διπλό στόχο προχώρησε πριν από λίγες ώρες ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ προκειμένου αφενός να προωθήσει τις τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί με τη στήριξη του Chan Zuckerberg Initiative και αφετέρου να ευαισθητοποιήσει για τις συνέπειες της νόσησης με κορονοϊό.

Στην ανάρτησή του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε μια ακτινογραφία ασθενούς με κορονοϊό στην οποία είναι εμφανείς οι αλλοιώσεις από τη νόσηση με covid-19.

Όπως έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ζούκερμπεργκ «εντυπωσιακή η πρόοδος στην τεχνολογία βιολογικής απεικόνισης. Με τη στήριξη του Chan Zuckerberg Initiative, οι ερευνητές ανέπτυξαν μια νέα τεχνολογία προκειμένου να απεικονίζουν την πιο φωτεινή ακτινογραφία μέχρι σήμερα προκειμένου να δείξουν πώς αλλάζουν τα κύτταρα του πνεύμονα απέναντι στον κορονοϊο».

«Στο μέλλον οι ερευνητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη σε κλινικές εξετάσεις όπως οι μαγνητικές και οι αξονικές τομογραφίες προκειμένου να προχωρούν ταχύτερα σε διαγνώσεις» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η ανάρτηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ με την ακτινογραφία ασθενούς με κορονοϊό

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ