Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τετάρτη (10/11)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τετάρτη (10/11)

Οι σχεδιασμοί για νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και νοικοκυριών λόγω των συνεχιζόμενων αυξήσεων σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα με νέα επιδότηση στους λογαριασμούς φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (10/11).

Στα πρωτοσέλιδα και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προβοκατόρικη ερώτηση Ολλανδής δημοσιογράφου το βράδυ της Τρίτης κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Μαρκ Ρούτε.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την πορεία των εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα μετά την αύξηση στον ρυθμό της επιχείρησης «Ελευθερία» μετά τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ από το περασμένο Σάββατο.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για τη σοκαριστική δράση της συμμορίας ανηλίκων από τον Κολωνό μετά και τη δημοσιοποίηση από το Newsbomb.gr βίντεο με την επίθεση σε δύο μαθητές σε προαύλιο σχολείου.

Στα πρωτοσέλιδα και τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Πολωνία και τις τακτικές Λουκασένκο που θυμίζει Ερντογάν όσον αφορά την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού προκαλώντας «πονοκέφαλο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη (10/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ