Δολοφονία στο Βόλο: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος που έσφαξε τη νονά του


Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 39χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 75χρονης Βολιώτισσας, μετά και την απολογία του.

Την απόφαση για προφυλάκιση του δράστη έλαβαν ανακριτής και εισαγγελέας, ο39χρονος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης επικαλέστηκε βρασμό ψυχικής ορμής του κατηγορούμενου και μειωμένο καταλογισμό, κατά την ώρα τέλεσης του εγκλήματος, διότι τελούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης, ο δράστης πήγε την Πέμπτη το πρωί να ζητήσει χρήματα από τη νονά του για χρέη που είχε σε παράνομο τζόγο. Εκείνη φέρεται να του είπε πως προτιμά να τα πετάξει στα σκουπίδια, παρά να τα δώσει σε εκείνον και υπονόησε πως της έχει κλέψει λεφτά στο παρελθόν.

Ο 39χρονος φέρεται να μάλωσε με τη νονά του, τόσο για το χαμό του γιού της, που είχε εγκαταλείψει στην τύχη του, όσο και για το γεγονός ότι στον 47χρονο γιο της που ζούσε μαζί της, του έδινε χάπια για να κοιμάται τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Ο δράστης προσβλήθηκε και της είπε πως δεν πρόκειται να ξαναπατήσει το πόδι του στο σπίτι της. Η ένταση μεταξύ τους κορυφώθηκε όταν εκείνη του είπε «να πας να ψοφήσεις, όπως ψόφησε και η αδερφή σου», η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 ετών λίγους μήνες νωρίτερα, μετά από χρήση ναρκωτικών.

Τότε, σύμφωνα με όσα είπε στον δικηγόρο του, την έσπρωξε πετώντας την στο πάτωμα, παρασέρνοντας ταυτόχρονα και τα μαχαιροπήρουνα, καθώς βρισκόταν στην κουζίνα. Βρήκε το μαχαίρι δίπλα της και προέβη στην αποτρόπαια πράξη καταφέρνοντας πολλαπλές μαχαιριές στο κεφάλι της και στο υπόλοιπο σώμα. «Αν γινόταν σε άλλο σημείο του σπιτιού, δεν θα γινόταν» φέρεται να δήλωσε στον ανακριτή. Όπως φέρεται να δήλωσε στην απολογία του, από εκεί και μετά δεν θυμάται πώς την κατέβασε στο υπόγειο και πώς την κλείδωσε σε ξένη αποθήκη. Το Σάββατο ο ίδιος τηλεφώνησε στις αρχές και υπέδειξε τις αποθήκες του υπογείου λέγοντας πως σε κάποια από αυτές έκρυψε την άτυχη γυναίκα ενώ αποκάλυψε πως κρυβόταν σε μια ημιτελή οικοδομή στις Αλυκές μέχρι τη στιγμή που παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας.

Για τα χρήματα που ήθελε, ο συνήγορος είπε ότι τα χρειαζόταν για να ξεπληρώσει χρέη που είχε σε παράνομο τζόγο και δεν της ζήτησε 2.000 € παρά ένα μέρος τους, ότι μπορούσε να του δώσει. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι την Κυριακή 31 Οκτωβρίου πήρε ένα σφυρί και αυτοτραυματίστηκε στα πλευρά και στο κεφάλι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να ισχυριστεί σε όσους χρωστούσε πως είχε τροχαίο ατύχημα για να κερδίσει χρόνο για την αποπληρωμή των χρεών του. Επίσης, ανέφερε πως δεχόταν απειλές και εκβιασμούς για τα χρέη, τα οποία στο παράνομο στοίχημα που έπαιζε πληρώνονται κάθε Δευτέρα.

Το στυγερό αυτό έγκλημα με τον 39χρονο να σκοτώνει την 75χρονη νονά του με 42 μαχαιριές έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ