«Ολέθρια σχέση» στο Χαλάνδρι: Ξυλοδαρμοί και εκβιασμοί που κατέληξαν σε δολοφονική επίθεση

Η εικαστικός από το Χαλάνδρι είχε εμμονή τόσο με τον γιατρό όσο και με τη σύζυγό του στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια

Τον βίο αβίωτο του είχε κάνει του οφθαλμίατρου Γ. Ν. η 49χρονη εικαστικός Κ.Τ. με αποκορύφωμα το χθεσινό καρτέρι έξω από το σχολείο του παιδιού τους όπου τον πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές.

Ο δικηγόρος του γιατρού, κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, αποκάλυψε το παρασκήνιο της ολέθριας σχέσης και τον Γολγοθά που φέρεται να ανεβαίνει ο πελάτης του αλλά και η Αγγλίδα σύζυγός του τα τελευταία χρόνια.

Όπως λέει ο κ. Αλεξανδράκης, ο εντολέας του ταλαιπωρείται τα τελευταία 12 χρόνια με αυτή την υπόθεση έχοντας δεχθεί εκβιασμούς, απειλές και εξύβριση.

«12 χρόνια ταλαιπωρία. Τον εκβίαζε για να της δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά γιατί αλλιώς τον απειλούσε ότι θα πάει στους δικούς του, στη γυναίκα του, ότι θα βγει στα κανάλια και άλλα τέτοια. Ο γιατρός αναγνώρισε το παιδί, το φρόντιζε αλλά αυτή συνέχιζε να τον απειλεί και τον εκβιάζει. Τελικά απηύδησε και κατέθεσε σε βάρος της μήνυση με αποτέλεσμα να καταδικαστεί».

«Είχε στήσει καρτέρι και στη σύζυγό του γιατρού»

Δεν ήταν όμως μόνο ο οφθαλμίατρος στο στόχαστρο της γυναίκας. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Αλεξανδράκη, η συλληφθείσα είχε εμμονή και με την Αγγλίδα σύζυγό του στην οποία μάλιστα, κατά το παρελθόν, είχε επιτεθεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

«Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχε κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα και στη σύζυγό του απλά τότε δεν είχε μαζί της όπλο. Την περίμενε έξω από το σχολείο του παιδιού και, με το που την είδε, της επιτέθηκε, την έριξε κάτω και άρχισε να την χτυπά. Καταδικάστηκε και για αυτή την υπόθεση» ανέφερε ο κ. Αλεξανδράκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here