Μίκης Θεοδωράκης: Ο εγγονός του Άγγελος Θεοδωράκης αποκάλυψε το «παράπονό» του

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη μίλησε για το παράπονο που είχε από τον διάσημο παππού του

Για τον Μίκη Θεοδωράκη, τις στιγμές που έζησε δίπλα του και δεν θα ξεχάσει αλλά και για ένα «παράπονο» που του εξέφρασε με «σφιγμένα δόντια» μίλησε ο εγγονός του, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης.

Μιλώντας στο MEGA o εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη εξομολογήθηκε ότι «εγώ πάντα ήθελα να νιώσω πιο κοντά στον παππού μου, την είχα αυτή την ανάγκη και το επιχείρησα αρκετές φορές». «Του μίλησα για το παράπονο αυτό και ήταν πολύ δύσκολο για μένα του μίλησα με σφιγμένα τα δόντια, δεν νομίζω ότι το κατάλαβε ακριβώς» πρόσθεσε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη.

Όσον αφορά τις στιγμές που έζησε δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη, ο Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης είπε ότι «περνούσαμε χρόνο μαζί, ιδιαίτερα τις νύχτες, όπου τρώγαμε μαζί. Μέσα στη διάρκεια της ημέρας, ήταν στο γραφείο του, όλη μέρα με τις μουσικές. Ακουγόταν πολύ δυνατά οι μουσική από το γραφείο του. Τη νύχτα, καθόμασταν στο σαλόνι και βλέπαμε ταινίες στην τηλεόραση».

Για τη σχέση που είχε με τον Μίκη Θεοδωράκη ο εγγονός του είπε τέλος: «Ήταν πολύ απλός και τρυφερός μαζί μας, μας λάτρευε και μας αγαπούσε και γι΄αυτόν τον λόγο είχε και μεγαλύτερη αγωνία για το τι θα κάνουμε στο μέλλον μας. Περίμενε να πάμε στο σπίτι να του δείξουμε τι κάνουμε, τι μας ενδιαφέρει. Εδώ ήταν ο χώρος του, εδώ περνούσε ατελείωτες ώρες. Εμείς δεν μάθαμε την ιστορία του παππού μας διαβάζοντας, δεν έχω μελετήσει το έργο του παππού μου, το έχουμε μάθει από την πηγή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here