Πρόκληση από Τουρκάλα τραγουδίστρια: Έκανε βίντεο κλιπ στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου


Στα άκρα έχει φτάσει η τουρκική προκλητικότητα καθώς δημοφιλής τραγουδίστρια στην Τουρκία γύρισε βίντεο κλιπ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Nihayet, άλλως Nini. Η Nihayet τραγουδάει το τραγούδι “Bulaman” το οποίο γυρίστηκε εντός και πέριξ της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Γυρίσματα έγιναν στις παραλίες, εντός της πόλης αλλά και από τα τείχη της με θέα τη θάλασσα, την πόλη και το λιμάνι της Αμμοχώστου. Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα σε δηλώσεις της η Nini είπε πως, ήταν δική της προσωπική επιθυμία, τα γυρίσματα να γίνουν στην Αμμόχωστο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube στις 15 Νοεμβρίου, ανήμερα της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από τα τουρκικά ΜΜΕ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Hurriyet, η οποία τη στιγμή που η τουρκική οικονομία καταρρέει επιλέγει στο πρωτοσέλιδό της να φιλοξενήσει την είδηση για βίντεο κλιπ. «Η Νίνι εξόργισε τους Ελληνοκύπριους», γράφει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα.

Με πληροφορίες από: alphanews.live, sigmalive, ΣΚΑΪ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ