Πυξ Λαξ: Καλεσμένος στο The 2Night Show ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά για το αγαπημένο συγκρότημα

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας φυσικά για το αγαπημένο συγκρότημα Πυξ Λαξ και την πορεία του στον χρόνο.

Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε στις απαρχές του συγκροτήματος, μιλώντας για τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεράσουν και τις αρχικές συναυλίες που αριθμούσαν μονοψήφιους θεατές. Ήταν πολύ δύσκολα τα αρχικά χρόνια, αλλά τα κατάφεραν με επιμονή και υπομονή να επιτύχουν μετά από αρκετές προσπάθειες. Μάλιστα, ο ίδιος επισημαίνει πως αν δεν υπήρχε ο Μπάμπης Στόκας, τότε πολύ πιθανόν να μην είχαν εξελιχθεί τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο.

Πυξ Λαξ: Ο Φίλιππος Πλιάτσικας εξομολογείται στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για τις αρχές του συγκροτήματος με τις πολλές δυσκολίες, ο Φίλιππος Πλιάτσικας τόνισε: “Την περίοδο που έγινε επαγγελματικό με τους Πυξ Λαξ δεν ήμουν στην καλύτερή μου κατάσταση. Είχα βαρύ πένθος με τον πατέρα μου και δεν είχα μυαλό να το συνειδητοποιήσω. Αν δεν ήταν ο Μπάμπης Στόκας δεν ξέρω αν θα είχαμε δημιουργηθεί. Περάσαμε μεγάλες πείνες. Μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε κόσμος στις συναλίες, από τον τρίτο δίσκο και μετά, είχαμε ρεκόρ εισιτήριοων από 7 άτομα μέχρι κανένα. Κάναμε διάφορες δουλειές για να ζήσουμε, εμείς είχαμε φτιάξει μαγαζί με πίτσες, αλλά δεν ξέραμε να φτιάχνουμε”.

Όσο για την περιβόητη τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ, ο τραγουδοποιός παραδέχεται πως δεν θα έπρεπε να το “τραβήξουν” τόσο πολύ: “Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο”. 

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ένα κορίτσι ξύπνησε από το κώμα που βρισκόταν ακούγοντας το αγαπημένο του τραγούδι. Το τραγούδι ήταν το “Έπαψες αγάπη να θυμίζεις” και ακόμη φέρνει συγκίνηση στα μάτια του όταν το αναπολεί, ευχόμενος φυσικά η κοπέλα να είναι καλά και υγιής ακόμη και σήμερα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here