Δημοσκόπηση PULSE: Προβάδισμα Ανδρουλάκη στους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ – Μεγάλος χαμένος ο Παπανδρέου


Δημοσκόπηση PULSE: Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη στην εκλογική κούρσα για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος. Χάνει από όλους τους υποψήφιους ο Γιώργος Παπανδρέου, σε όλες τα πιθανά σενάρια.

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού. Στη δημοσκόπηση πήραν μέρος πάνω από 4.000 πολίτες το διάστημα 20 – 25 Νοεμβρίου, με τα ερωτήματα να αφορούν τις αρχαιρεσίες του Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Αξιοσημείωτα είναι τα δεδομένα που προκύπτουν από τις απαντήσεις που έδωσαν οι πολίτες, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να διαμορφώνει μια δυναμική με ανοδικές τάσεις, έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

Ειδικότερα ανάμεσα στους συμμετέχοντας στη δημοσκόπηση οι οποίοι είχαν ψηφίσει ήδη το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του 2019, ο κ. Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 30% έναντι 29% του Ανδρέα Λοβέρδου και 21% του Γιώργου Παπανδρέου.

Αντίστοιχα είναι τα ποσοστά, με τον κ. Λοβέρδο να έχει 30% και τον κ. Ανδρουλάκη 29%, ανάμεσα σε όσους δηλώνουν σίγουρη διάθεση συμμετοχής στις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής.

Με βάση τα δεδομένα της δημοσκόπησης, αυτό που έχει κάνει τον Νίκο Ανδρουλάκη να κερδίζει έδαφος είναι ότι δείχνει να μπορεί να εγγυηθεί την ανανέωση του κόμματος, καθώς σε όλες τις ομάδες ερωτηθέντων έχει πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό από όλους τους υποψήφιους.

Αυτός που μάλλον δεν θα είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, θα έιναι ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς στο υποθετικό ερώτημα του ποιον θα ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο όσοι συμμετάσχουν στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, ο πρώην πρωθυπουργός ηττάται από κάθε πιθανό συνυποψήφιο.

Είναι ενδεικτικό πως σε όλες τις ομάδες ερωτηθέντων και είτε έχει αντίπαλο τον Νίκο Ανδρουλάκη, είτε τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο κ. Παπανδρέου έχει μικρότερο ποσοστό και αυτό δείχνει τη διάθεση που υπάρχε προς το πρόσωπό του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ